Çevrimdışı Aragorn Süper Üye 25 Şub 2018 2,892 47 13 Mar 2021 #15 fikoloji' Alıntı: Daha çok arama yapıp bakabilirsiniz demiş. Türkçe meali; armut piş ağzıma düş yapma biraz araştır. Ben öyle anladım yani Genişletmek için tıkla ... Neyse Allahtan hala beni anlayan var bu dünyada ?
fikoloji' Alıntı: Daha çok arama yapıp bakabilirsiniz demiş. Türkçe meali; armut piş ağzıma düş yapma biraz araştır. Ben öyle anladım yani Genişletmek için tıkla ... Neyse Allahtan hala beni anlayan var bu dünyada ?
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 13 Mar 2021 #16 Aragorn' Alıntı: Neyse Allahtan hala beni anlayan var bu dünyada ? Genişletmek için tıkla ... Senin gibi açıklayıcı, usluplü, naif, kibar, yardımsever birini anlamak güç olmasa gerek
Aragorn' Alıntı: Neyse Allahtan hala beni anlayan var bu dünyada ? Genişletmek için tıkla ... Senin gibi açıklayıcı, usluplü, naif, kibar, yardımsever birini anlamak güç olmasa gerek
Y Çevrimdışı YıldızlaraDalarGözlerim Yeni Üye 13 Mar 2021 5 47 13 Mar 2021 #17 fikoloji' Alıntı: Daha çok arama yapıp bakabilirsiniz demiş. Türkçe meali; armut piş ağzıma düş yapma biraz araştır. Ben öyle anladım yani Genişletmek için tıkla ... Tv den anlamayınca ??Şuan panel durumlarını anladım ama.Karma var şansına IPS gelirse diyosunuz.Çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık ????
fikoloji' Alıntı: Daha çok arama yapıp bakabilirsiniz demiş. Türkçe meali; armut piş ağzıma düş yapma biraz araştır. Ben öyle anladım yani Genişletmek için tıkla ... Tv den anlamayınca ??Şuan panel durumlarını anladım ama.Karma var şansına IPS gelirse diyosunuz.Çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık ????
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 13 Mar 2021 #18 YıldızlaraDalarGözlerim' Alıntı: Tv den anlamayınca ??Şuan panel durumlarını anladım ama.Karma var şansına IPS gelirse diyosunuz.Çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık ???? Genişletmek için tıkla ... O daha sen başında sin, 2 gün takıl burda TV almaktan vazgeçersin.? Bu arada konu doğru yere taşındı ?
YıldızlaraDalarGözlerim' Alıntı: Tv den anlamayınca ??Şuan panel durumlarını anladım ama.Karma var şansına IPS gelirse diyosunuz.Çok teşekkür ederim.Emeğinize sağlık ???? Genişletmek için tıkla ... O daha sen başında sin, 2 gün takıl burda TV almaktan vazgeçersin.? Bu arada konu doğru yere taşındı ?