Y
YıldızlaraDalarGözlerim
Yeni Üye
- 13 Mar 2021
- 5
- 47
Toshiba IPS panel 49/50 inç UHD Tv.madel önersi rica ediyorum?
A101 de satılan Toshiba Tv'ler 3 yıl servis garantisi geçerlimi?
ben bilerek yazmadım hatalar silsilesi oluşmuş, tv arıza bölümüne konu açılmış
Kitleseydin bari girmişken bende yok o yetkiben bilerek yazmadım hatalar silsilesi oluşmuş, tv arıza bölümüne konu açılmış
tavsiye istenmiş
panel tipi sorulmuş
model sorulmuş
hepsi ofsayt
Kusura bakmayın yeni kayıt oldum sayfaya ? Grundig 49GEU8950 (IPS)ye karşılık TOSHIBA Model arıyorum ?ne bilim arkadaş yıldızlara dalmış , morali bozuktur. belki yanlış yere konu açığını fark edemedi, bu nedenle dünyaya dönünce bakarız dedim
vestel üretimi genelde karma paneldirKusura bakmayın yeni kayıt oldum sayfaya ? Grundig 49GEU8950 (IPS)ye karşılık TOSHIBA Model arıyorum ?
Kusura bakmayın yeni kayıt oldum sayfaya ? Grundig 49GEU8950 (IPS)ye karşılık TOSHIBA Model arıyorum ?
vestel üretimi genelde karma paneldir
direk ıps
Anladım,TOSHİBA da 49/50 inç IPS panel modelleri hakkın yardımcı olursanız minnettar kalırım ?vestel üretimi genelde karma paneldir
direk ıps bulmak zor
Anladım,TOSHİBA da 49/50 inç IPS panel modelleri hakkın yardımcı olursanız minnettar kalırım ?
Allah yardımcın olsun diyosun ?Peki teşekkür ederim?
Dediğim gibi Vestel de tek üretim yok ben sana git 49v6863 al derim ama aynı zamanda Va panel gelebilir çünkü hem LG IPS hemde Samsung Va panel üretimli.Anladım,TOSHİBA da 49/50 inç IPS panel modelleri hakkın yardımcı olursanız minnettar kalırım ?
Yahu niye öyle bir şey diyeyim burası bir forum, forumda bir şey bulmak istiyorsan arama yaparsın, size yukarıda da yazdım, konu yanlış yerde, devam etmeniz gereken yeri adres gösterdim, aradığınız Toshiba ile ilgili bolca konu var araştırın dedim, siz istiyorsunuz git şunu al diyelim, öyle bir şey değil maalesef forumculukAllah yardımcın olsun diyosun ?Peki teşekkür ederim?
Daha çok arama yapıp bakabilirsiniz demiş.Allah yardımcın olsun diyosun ?Peki teşekkür ederim?