Toshiba 50UL3B63DT .mkv Sorunu

M Çevrimdışı

metagu

Aktif Üye
26 Şub 2021
136
Anlaşıldı. Malesef oradaki bilgiler sonunda S takısı olmayan MB130 için geçerli. ?

Bu arada 120mbit 4K olanı sorunsuz oynatıyor TV. Ama 160mbit Level 5.2 olanda hafif ağırlaşmalar oluyor. Artık veri hızıyla mı alakalıdır, yoksa 5.2 olmasının da etkisi var mıdır bilemiyorum.
? Harddiskten oynatmakta fayda var, 160 Mbit == 20 Megabayt/saniye yapıyor. Maalesef en bilinen markaların USB 3.0 diye lanse edilen flaş sürücüleri bile zaman zaman bu hıza bile yetişemeyecek kadar uyduruk oluyorlar.

Buradan hareketle; arkadaşın filmi izleyememesinin asıl sebebi, muhtemelen mkv dosyasını çöp kovası gibi doldurmuş olmalarından ileri geliyor. MKVToolnix gibi bir programla en azından altyazıları çıkarıp tekrar oynatmayı denesin. Olmazsa kullanmadığı ses akışlarını çıkarsın.
Hemen sonuca varamayız sizdeki işlemci mstar mb230'daki novatek. Arkadaşın önce bir denizanasını denemesi lazım ?
Ama evet mkv'nin temizlenmesi gerektiğine katılıyorum adamlar utanmadan bütün bluray'i komple mkv'nin içine atmışlar ?

Son düzenleme:
EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
? Harddiskten oynatmakta fayda var, 160 Mbit == 20 Megabayt/saniye yapıyor. Maalesef en bilinen markaların USB 3.0 diye lanse edilen flaş sürücüleri bile zaman zaman bu hıza bile yetişemeyecek kadar uyduruk oluyorlar.

Hemen sonuca varamayız sizdeki işlemci mstar mb230'daki novatek. Arkadaşın önce bir denizanasını denemesi lazım ?
Ama evet mkv'nin temizlenmesi gerektiğine katılıyorum adamlar utanmadan bütün bluray'i komple mkv'nin içine atmışlar ?

Kullandığım belleğin okuma hızı 100mb/sn civarında. Ondan olacağını sanmıyorum. Artık ya işlemcinin gücü yetmiyor, ya da 5.2 olmasının bir etkisi olabilir.

Aslında Novatek daha yeni nesil bir işlemci. Diğerinde olmayan bir sürü ek resim işleme özellikleri var. Decoder kısmı da muhtemelen en az mstar'daki kadar güçlüdür diye tahmin ediyorum.

Arkadaş biraz denizanası izlesin, sonra filme geçsin bari. :haha

Geri
Üst Alt