@fikoloji ve @teknovesttv nin ips ekran oldugu bu sn den belli olurmu
![]()

Sevgili digiulama,toshibayı değil de lg almış bizim arkadaşlar,memnunmusunuz dedim,kanallar geç açılıyor dediler,ama beğenmişler ,güle güle kullanın dedim

@fikoloji ve @teknovesttv nin ips ekran oldugu bu sn den belli olurmu
![]()

hi level 49HL500 tvnin yeni yazılım varmı acaba..
![]()
![]()
@fikoloji, slm bu tv için varmı yazılım hi level 49HL500
tv nin ips ekran oldugu bu sn den belli olurmu
![]()
@fikoloji ve @teknovest
Sevgili digiulama,toshibayı değil de lg almış bizim arkadaşlar,memnunmusunuz dedim,kanallar geç açılıyor dediler,ama beğenmişler ,güle güle kullanın dedim![]()
selam samsung panel
mb130s ana kart
HDR10+DOLBY VISION
Doğrudur samsunglar Va panelO zaman ips değil bu doğru mudur? İlk mesajlarda ips diye yazıldı sanki.
Vestel üretimi ise Menu tuşuna basın, 4725 rakamlarını tuşlayın.Servis menusune nasıl gircem ben ?
Attıgım TV yi aldım bugun 13 taksitle 2950 ye geldi peşin olunca 2700 fiyatı
Bildiğim kadarıyla vestel toshibanın isim hakkını aldı ve tvler manisa vestelde üretiliyorvestel servisini aradım bana öle dendi demekki vestel üretti
Toshiba tv lerin isim hakkı vestel aş deToshiba, Sharp, Hitachi, Jvc, Philips bunları da ekleyin. Panasonic'te var diye biliyorum tam emin olmamakla birlikte.. Ama bu işe isim hakkı satın alma demeyelim de, Avrupa'ya ve bir miktar iç pazara üretim izni diyelim. Hatta ona bakarsanız iç pazardaki Samsung tvleri de Sunny (Atmaca Elektronik) üretiyor.
Led aydınlatma teknolojisi derken''TOSHİBA 49V5863'' peki led aydınlatma teknolojisi nedir acaba?