Toshiba 49V5863DAT

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
dd02f6a7006ab124ea.jpg

bu tv hakkında bilgisi olan varmı a101 de 2700 kadar personel indirimi aldım değermi bendeki icone iron cihazında hdr görüntü için çok önemli bir arkadaşta lg marka gördüm hdr görüntüsü yayını sanki tv nin içinde gibi görüntü veriyor

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
hdr olayı nedir tam anlamadım,olmazsa olmayan bir şeymidir

Cafcaflı renk sevenlere özel bir şey diyebilirim abi.
Daha geniş bir renk aralığını sunuyor HDR desteği olunca.
HDR olan videolarda daha canlı daha kontrast renkler görebiliyorsun. (Benim hatırladığım.)

HDR olmayan içerikte de ürünün yeteneğine kalmış. :hihi

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
ozaman al diyorsun bana sn den ips mi değil mi diye kontrol ettir demişlerdi

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
vestelin servisi zayıf servisçi geliyor tv de yeni aldım soba borusu gibi ekranda ışık yansıması oldu bir hafta sonra çağırdım büyükçekcedeki servisi gösterdim ben bundan anlamam esenyurttaki servisçi gelsin baksın o anlar dedi gitti bende sinir oldum bir daha çağırmadım baştan savma iş yapıyorlar

A Çevrimdışı

abayrak

Yeni Üye
27 Eyl 2019
4
62
Tv alım için araştırırken forumunuza denk geldim,geriye doğru okuduğumda faydalı olduğunu gördüm.Tebrik ederim.
Mutfakta kullanmak için 32 inch tv almayı düşünüyorum.Aynı zamanda VHF int.yardımı ile maç ve dizi seyretmeyi istiyorum.
Bazı tv ler vhf li fakat fiyatları yüksek.Hangi marka karar veremedim.Ayrıca normal tv ye uydu alıcı ve vhf anten ile bu işin olabileceğini öğrendim.
ne tavsiye dersiniz.vhf li hangi marka tv ?yada diğer alternatif ?
kolay gelsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tv alım için araştırırken forumunuza denk geldim,geriye doğru okuduğumda faydalı olduğunu gördüm.Tebrik ederim.
Mutfakta kullanmak için 32 inch tv almayı düşünüyorum.Aynı zamanda VHF int.yardımı ile maç ve dizi seyretmeyi istiyorum.
Bazı tv ler vhf li fakat fiyatları yüksek.Hangi marka karar veremedim.Ayrıca normal tv ye uydu alıcı ve vhf anten ile bu işin olabileceğini öğrendim.
ne tavsiye dersiniz.vhf li hangi marka tv ?yada diğer alternatif ?
kolay gelsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Diğer konuda yazdığın aynı soruya cevap verdim ,tek konuya yazman yeterli sevgili abayrak :ok

Geri
Üst Alt