Yok efendim aram iyidir teknolojiyle bağlanıldı yazıyor zaten yanlış olsa onu yazmazOnu ben de biliyorum fakat yanlış yerden deniyorsunuz gibi geldi.
Yok efendim aram iyidir teknolojiyle bağlanıldı yazıyor zaten yanlış olsa onu yazmazOnu ben de biliyorum fakat yanlış yerden deniyorsunuz gibi geldi.
merhaba,Toshiba 49L2863DAT disney channel göstermiyor nasıl ekleyeceğimi bilemiyorum.birde benim eski tv de tek çanakta 2 uydu vardı (turksat ve azersat)şimdi sadece turksat var.dısney channel ve kanalını ve azersatı nasıl yukleyebilirim .yardımcı olurmusunuz.
Sizde home tuşu var ev işareti olan ona tıklayın altta menü gelecek aşağı tuşla inin orda göreceksinizustam kusura bakma ben ayarlardan uydu ayarlarına girin demişsinya orayı bulamadım zaten.kumandada basmadığım tuş kalmadı.ağlıyacağım şimdi
Estağfurullah, her türlü dönüşünü bekliyoruz. Sıkıntı devam ederse özelden de yazabilirsintamam ustam şimdi işe gitmek için evden çıktım.akşama denerim artık.olursa da olmazsa da yazarım ilgin için teşekkür ederim.
biz teşekkür ederizfikoloji kardeşim halletim.Allah tuttuğunu altın etsin..çok sağol.ilgin için teşekkürler.