güncelleme yok, ama bütün tv ler aynı uygulamayı kullanıyor versiyon kaynaklı değildir bence1-Bu tv ye ait en güncel yazılım hangisidir? V.2.35.14.0 suan bendeki yazılım bu
2- ss ip tv den artık ip tv izleyemiyorum son 2 ay öncesine kadar izleyebiliyordum güncel olarak hala izleyebilen varmi arkadaşlar
Bu çözünürlük ayarını nerede görüyorsunuz2018'de a101'den almıştım, hala memnun olarak kullanıyorum bir sorun yok fakat çözünürlük ile ilgili bir sorum var. Bu tv eski sürüm ve kumanda olduğu için çözünürlük ayarını bulamadım. Aşağıya kumanda görselini ekliyorum. Güncelleme ayarlarına girip arattığımda tv çözünürlüğü bazen 1280x1080p oluyor ama tv'yi kapayıp açtığımda bu ayar kendi kendine 1280x720p oluyor. Sabit olarak 1280x1080p nasıl yapabilirim acaba? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Tv açılınca ekranda yazıyor(altta ortada) bir de yukarı ok tuşunun üstünde beyaz 'i' bilgi tuşu var, ona basınca 1280x720p yazıyor.Bu çözünürlük ayarını nerede görüyorsunuz
Harici cihaz mi bağlı ?Tv açılınca ekranda yazıyor(altta ortada) bir de yukarı ok tuşunun üstünde beyaz 'i' bilgi tuşu var, ona basınca 1280x720p yazıyor.
Turkcell Tv+ kullanıyorum.Harici cihaz mi bağlı ?
TV gelen görüntüyü basar, güncelleme sonrası böyle olması kafamı karıştırdı.Turkcell Tv+ kullanıyorum.
Bunu mu istediniz acaba? Tv+'nın maksimum desteklediği format bu olabilir belki. Akşam tv'nin kendi uydu alıcısından deneyeyim, orada 1080p ise sorun tv+'dır.TV gelen görüntüyü basar, güncelleme sonrası böyle olması kafamı karıştırdı.
Menü 4725 yapıp yöresel ekler misiniz?
Bı de varsa evde PC, başka bı cihaz bağlayıp ondaki çözünürlüğü takip edermisiniz?
Bunu mu istediniz acaba? Tv+'nın maksimum desteklediği format bu olabilir belki. Akşam tv'nin kendi uydu alıcısından deneyeyim, orada 1080p ise sorun tv+'dır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tv'yi aldığımda Vestel servis gelip kurulum yaptı, ondan sonra hiç güncelleme gelmedi. Güncelleme arattığımda yeni güncelleme olmadığını söylüyor, ordan çıkış yapınca ekran 1-2 saniye gidip geliyor, bazen 1080p oluyordu, tv'yi kapatıp açınca da genelde 720p'ye dönüyor. Tahminimce Turkcell Tv+ kaynaklı.
Aynen Toshiba ?Güncel dosyasının içinde MB110 Toshiba Core Update V.2.35.36.0.zip olanı mı indireyim?