Ado' Alıntı:Selamlar;
Evet arkadaşlar ürün VESTEL üretimidir
MB110 anakart ve bu üretimlerde LG panel mevcuttur :
İhtiyaç duyanlar için kullanımkılavuzu ekliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
hackerio' Alıntı:Ado' Alıntı:Selamlar;
Evet arkadaşlar ürün VESTEL üretimidir
MB110 anakart ve bu üretimlerde LG panel mevcuttur :
İhtiyaç duyanlar için kullanımkılavuzu ekliyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
S.a hocam bu modeli tavsiye ediyor musun ? toshiba kalitesi varmı yoksa tamamı ile vestel diyebilir miyiz? cvp larsan sevinirim
Ado' Alıntı:hackerio' Alıntı:S.a hocam bu modeli tavsiye ediyor musun ? toshiba kalitesi varmı yoksa tamamı ile vestel diyebilir miyiz? cvp larsan sevinirim
Tam anlamı ile VESTEL dir. Beklentileriniz çok yüksek ise düşünmemenizi tavsiye ederim. :
hackerio' Alıntı:Ado' Alıntı:Tam anlamı ile VESTEL dir. Beklentileriniz çok yüksek ise düşünmemenizi tavsiye ederim. :
Teşekkürler. samsung 43mu7000 için de bir yorum yaparsanız sevinirim.
Ado' Alıntı:hackerio' Alıntı:Teşekkürler. samsung 43mu7000 için de bir yorum yaparsanız sevinirim.
Yorumdan fazlası var azizim
https://tavsiyeforumu.com/konu-samsung-43mu7000-urun-incelemesi-tv-sokuldu.html
İnceleyiniz, sonra sormak istediğiniz var ise seve seve cevaplarım :
hackerio' Alıntı:Ado' Alıntı:Yorumdan fazlası var azizim
https://tavsiyeforumu.com/konu-samsung-43mu7000-urun-incelemesi-tv-sokuldu.html
İnceleyiniz, sonra sormak istediğiniz var ise seve seve cevaplarım :
Teşekkürler güzel bir çalışma olmuş.
clearidas' Alıntı:
rserhat' Alıntı:Tam anlamı ile VESTEL dir. Beklentileriniz çok yüksek ise düşünmemenizi tavsiye ederim. :
Ado' Alıntı:rserhat' Alıntı:Tam anlamı ile VESTEL dir. Beklentileriniz çok yüksek ise düşünmemenizi tavsiye ederim. :
Selam @Ado hocam ben TOSHİBA REAGZA 82 Ekran bi televizyon kullanıyorum yıllardır. 720p olmasına rağmen görüntüden memnunum şimdi bu Tv nin de TOSHIBA olması ilgimi çekti 109Ekran olmasıda . Ama sizin bu sözünüz aklma takıldıkararsız kaldım . Ayrıca bu Tv de HDR özelligi yokmuş bu ne kadar fark eder. Tavsiyenizi bekliyorum . Hemen yardımcıolursanız gidip ayırtıcam
Bide web tarayıcısı ile istedigim siteden film izleyebilirmiyim bu TV de mevcut. :-)
Bertaraf58' Alıntı:@Ado hocam,
Bu TV yi alma niyetindeyim, beklentilerim yüksek değil, sıradan uydu kanalllarını izliyeyim, smart tv den youtube felan kullanabileyim, Bir de SCREEN SHARE olarak geçiyor sanırım, telefonum daki görüntüyü wi-fi üzerinden tv ye yansıtabileyim.
Bu ihtiyaçları mı karşılar mı ?
Teşekkürler.