Toshiba 43L2863DAT 43" pc de kanal nasil siralanir?

BöcekBaşı

Yeni Üye
Puan 8
Çözümler 0
BöcekBaşı
Tv yi dün kurdular ben işteydim bunun kanal sıralamasını bilgisayarda kendim yapabilir miyim?

Evet yapabilirsin ,aşağdaki adrese tıkla,oradan Download tıkla indir,kendi sitesidir :ok
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Evet aynen usb ile tvye yolluyacaksın gayet basittir ,önce tvde kanalları arat,usbyi tvye tak, menü + ayarlar+ Uydu ayarları + uydu kanal tablosu +tvden usbye yükle ile usbye kaydet,pcde bu programla açıp ,sıraya soktuktan sonra aynı yolla bu sefer "usbden tvye yolla" ile gönder tvye :ok

Evet aynen usb ile tvye yolluyacaksın gayet basittir ,önce tvde kanalları arat,usbyi tvye tak, menü + ayarlar+ Uydu ayarları + uydu kanal tablosu +tvden usbye yükle ile usbye kaydet,pcde bu programla açıp ,sıraya soktuktan sonra aynı yolla bu sefer "usbden tvye yolla" ile gönder tvye :ok
Teşekkürler hocam

Rica ederim,güle güle kullan :ok

Emmi konuyu dağıtmayayım ama arçeliklerde böyle bilgisayardan düzenleyebiliyormuyuz
Bakmak lazım , elinde liste varsa yolla bakalım,en azından gözümün önünde dursun ,araştırayım bakalım :)

Teşekkür ederim :) indirdim bakalım,üstelik xml dosyası ,ama bende "dvbs_config.xml" açılmadı ,256 kblik dosya,neden açılmadı bilmiyorum,kurcalamaya devam :ok
Emmi hiç kurcalamadım yedeği aldım televizyondan direk driveye yükledim

Emmi hiç kurcalamadım yedeği aldım televizyondan direk driveye yükledim
Yok ben ondan demedim :)
usb bellekle o kadarçok yükledim sildim ki,artık bellek bile bana " yeter aga " dedi,yani laptopu kapatıp-açmam lazım arada :)

Geri
Üst Alt