Peki sonrası nasıl olacak hocam usb ile mi?Evet yapabilirsin ,aşağdaki adrese tıkla,oradan Download tıkla indir,kendi sitesidir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler hocamEvet aynen usb ile tvye yolluyacaksın gayet basittir ,önce tvde kanalları arat,usbyi tvye tak, menü + ayarlar+ Uydu ayarları + uydu kanal tablosu +tvden usbye yükle ile usbye kaydet,pcde bu programla açıp ,sıraya soktuktan sonra aynı yolla bu sefer "usbden tvye yolla" ile gönder tvye
Emmi konuyu dağıtmayayım ama arçeliklerde böyle bilgisayardan düzenleyebiliyormuyuzRica ederim,güle güle kullan
Bakmak lazım , elinde liste varsa yolla bakalım,en azından gözümün önünde dursun ,araştırayım bakalımEmmi konuyu dağıtmayayım ama arçeliklerde böyle bilgisayardan düzenleyebiliyormuyuz
Akşam burdan yollarım tv den aldığım yedeğiBakmak lazım , elinde liste varsa yolla bakalım,en azından gözümün önünde dursun ,araştırayım bakalım
emmi kolay geleBakmak lazım , elinde liste varsa yolla bakalım,en azından gözümün önünde dursun ,araştırayım bakalım
Teşekkür ederim indirdim bakalım,üstelik xml dosyası ,ama bende "dvbs_config.xml" açılmadı ,256 kblik dosya,neden açılmadı bilmiyorum,kurcalamaya devamemmi kolay gele
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Emmi hiç kurcalamadım yedeği aldım televizyondan direk driveye yükledimTeşekkür ederim indirdim bakalım,üstelik xml dosyası ,ama bende "dvbs_config.xml" açılmadı ,256 kblik dosya,neden açılmadı bilmiyorum,kurcalamaya devam
Yok ben ondan demedimEmmi hiç kurcalamadım yedeği aldım televizyondan direk driveye yükledim