- 23 Kas 2017
- 20,960
Bilmiyorum ben en son çöpe atmıştım piller akınca. Faresi zaten kullanışsız, aşırı büyük.Acaba diriverini yüklesem otomaik bekleme süresi uzarmı
Bilmiyorum ben en son çöpe atmıştım piller akınca. Faresi zaten kullanışsız, aşırı büyük.Acaba diriverini yüklesem otomaik bekleme süresi uzarmı
Şaka yapmıştım umut ,huuuuBilmiyorum ben en son çöpe atmıştım piller akınca. Faresi zaten kullanışsız, aşırı büyük.
bunlar telefonuma yüklü zaten hocam. Ben telefon yanımda olmadığı zaman ihtiyaç duyuyorum. Film vs izlerken özellikle telefonda tuş kilidini açmak uygulamayı açmak ordan müdahale etmek daha kullanışsız oluyor. Her türlü kumanda kullanımı daha rahat. Fakat kumanda da IR'dan bağımsız olduğunda daha rahat. Benim aradığım biraz o.bu tür kumandalara para vermenize hiç gerek yok, tavsiyem android telefon kullanıyorsanız play storeden ilgili programı indirip kullanmanız, forumda daha önce konusunu açmıştım, aktif olarak toshiba 50u5863dat tvde hala kullanıyorum sizin tvde de sorunsuz çalışır diye düşünüyorum ;
Ben progrmı önceden açıp ,hiç kapatmıyordum ,tuşlar kilitlense de açıp gereğini yapıyordum,ama sonra sıkıldımbunlar telefonuma yüklü zaten hocam. Ben telefon yanımda olmadığı zaman ihtiyaç duyuyorum. Film vs izlerken özellikle telefonda tuş kilidini açmak uygulamayı açmak ordan müdahale etmek daha kullanışsız oluyor. Her türlü kumanda kullanımı daha rahat. Fakat kumanda da IR'dan bağımsız olduğunda daha rahat. Benim aradığım biraz o.
bunlar telefonuma yüklü zaten hocam. Ben telefon yanımda olmadığı zaman ihtiyaç duyuyorum. Film vs izlerken özellikle telefonda tuş kilidini açmak uygulamayı açmak ordan müdahale etmek daha kullanışsız oluyor. Her türlü kumanda kullanımı daha rahat. Fakat kumanda da IR'dan bağımsız olduğunda daha rahat. Benim aradığım biraz o.
Yaşlılık yaşlılıkedit ; mesajı düzenlerken yanlışlıkla silmişim, özetle tvbox tavsiye etmiştim
Yaşlılık yaşlılık
Bir toplantıya davet edilmiştim,42 yaşındayım,İzmir-Karşıyaka'da bir salonda...yolun yarısından sonrası karanlıkmış Abi hakikaten derlerdi de inanmazdım