Tırlar devrildi, devrildi tırlar

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Alo abi kötü bir yanım var, ben çok çabuk demoralize olurum, onları gördükçe sinirim bozulur, YOK SAYMAK ve insan bile saymamak daha makul bana göre.

Ama bak, Yukarıda Allah var, İlahi bir adalet var ise bu iftiracı haysiyetsiz onursuz köpeği Allah'a havale ediyorum. Bana iftira attı, dilrim Allahtan iki yakası bir araya gelmesin, Hayatı boyunca yüzü gülmesin, ömrü sağlık sorunları ile geçsin, kuru ekmeğe muhtaç kalsın, bir şirketin kapısında KÖPEK olsun, ayazda İT gibi beklesin kapıda nöbet tutsun, hayatı boyunca arabası olmasın, botu delik gezsin.

Bak dikkat edersen tüm beddualarım kendisine ait ailesine bir şey demedim, Olur da ileride çoluk çocuğu olursa çocuklar parkta günlük güneşlik oynarken bu soysuzun tepesinde kara yağmur bulutları dolaşsın ıslak gezsin hibinatör.

Amin :kiskis

Deist birisinden yaratıcı güce yakarışlar dinlediniz :kiskis
Program bitmiştir :kop
Lahavleve la kuvveteeeeeee ,bu ney mübarek :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Saat 02:42 ,adamcağız wc ye kalkıp düşüp ayağını kıracak neredeyse bunun karşılığında :kiskis
Aaaaaaaaaaa

Ben bunu nasıl unuturum yahu

İdrar tutma büyüsü yapılmış gibi İşeyemesin çatlasın eşşoooleşşek :kiskis

Ömrü hemeroid derdi çekmekle geçsin, Corona kapsın ama ölmesin :kiskis

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
O gelemedi ama ben cideyrum artık, bu günlük beddua kapasitemi doldurdum :kiskis

Bu arada desit demişken aklıma geldi. Bu gün bir video izledim, moto kurye motoruyla boğaz köprüsünden geçmiş, Diyor ki Boğaz köprüsüne Atesit girdim Müslüman çıktım :kop
?Bende gördüm Bağıra bağıra konuşuyor, ulusal bayramlarda ezberi unutmamak için mimik bile kullanmayan çocuklar gibi ?çabuk dönmüş dinine ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
?Bende gördüm Bağıra bağıra konuşuyor, ulusal bayramlarda ezberi unutmamak için mimik bile kullanmayan çocuklar gibi ?çabuk dönmüş dinine ?
Çok eski yıllarda karikatürü vardı, Hani şu otmatik zamanlama ile pıssst yapıp koku veren zımbırtılar vardı ya, İşte onu gece kapanacak şekilde ayarlamayı unutanlar olurdu. Lavaboya giderken en ateşli ateist bile gecenin o sessizliğinde tam geçerken PSSST yapınca Eşhedü çekiyordu :kop

Geri
Üst Alt