Aynen ben de.Adrenalin bazen insana ne yaptığınıu yapacağını şaşırtıyor.
Soğukkanlılığımı kaybettiğimi hiç bilmem böyle konularda.
Bak mesela şurada yine soğukkanlılığımı hiç kaybetmedimAynen ben de.
Bu "soğukkanlılık" değil ,meydan okuma mübarek ,tabii haklı olarak meydan okuma ,gelişmeleri an be an takip edeyim bakalım ,bir de link vereydin ya ,aratacaksın beni bu yaştaBak mesela şurada yine soğukkanlılığımı hiç kaybetmedim
2,5 saat bekledim abi cevap yazsın diye ama böyle haysiyetsiz köpeklerin havlamaları sahiplerinin tasmalarını saldığı kadardır o nedenle ses seda çıkmadı, neticede kanalda bu çirkin yazıların görünmesini de istemiyorum Alo abi zira genel kitlemin %30 civarı kadın takipçiler.Bu "soğukkanlılık" değil ,meydan okuma mübarek ,tabii haklı olarak meydan okuma ,gelişmeleri an be an takip edeyim bakalım ,bir de link vereydin ya ,aratacaksın beni bu yaşta
Keşke engellemeseymişin ,ismi ve yazdıkları "kapı zili" gibi duracaktı ortalıkta2,5 saat bekledim abi cevap yazsın diye ama böyle haysiyetsiz köpeklerin havlamaları sahiplerinin tasmalarını saldığı kadardır o nedenle ses seda çıkmadı, neticede kanalda bu çirkin yazıların görünmesini de istemiyorum Alo abi zira genel kitlemin %30 civarı kadın takipçiler.
O nedenle sildim mesajı, herifi de engelledim geçtim.
Bunlar ne ki yahu, sen spamlara düşen mesajları görsen dersin ki ''Buülke insanındanbir bok olmaz, toplu cahil dallama''
Ancak biz bu ülkenin GERÇEK İNSANINA gönül verdiğimiz ve dallamaları bırak adamı, insandan bile saymadığımız için haklı mücadelemize devam ediyoruz.
Geçen gün onun kilitli konusunu hortlattımBu arada adem , Akigo35 ne seviniyordur şimdi (duymasın) ,"aha,iki laf ebesi geldi konuma" diye
Gördüm ve arttırmadımGeçen gün onun kilitli konusunu hortlattım
Akigonun yıldığı başlık konusu
Alo abi kötü bir yanım var, ben çok çabuk demoralize olurum, onları gördükçe sinirim bozulur, YOK SAYMAK ve insan bile saymamak daha makul bana göre.Keşke engellemeseymişin ,ismi ve yazdıkları "kapı zili" gibi duracaktı ortalıkta