Tırlar devrildi, devrildi tırlar

Akigo35 Çevrimdışı

Akigo35 

Süper Üye
20 Tem 2020
1,124
44
Tırlar devrildi, devrildi tırlar, devrildi devrildi tırlar devrildi?en son İyimisin diye sorunca devamında İyimisin, tırlar devrildi, tırlar dev ril di, kal iyiysen beraber söyleyelim tırlar devrildi diye devam etmesini bekledim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bak mesela şurada yine soğukkanlılığımı hiç kaybetmedim :kiskis

Bilkom-paranin-kopegi.png

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bu "soğukkanlılık" değil ,meydan okuma mübarek ,tabii haklı olarak meydan okuma :) ,gelişmeleri an be an takip edeyim bakalım ,bir de link vereydin ya ,aratacaksın beni bu yaşta :)
2,5 saat bekledim abi cevap yazsın diye ama böyle haysiyetsiz köpeklerin havlamaları sahiplerinin tasmalarını saldığı kadardır o nedenle ses seda çıkmadı, neticede kanalda bu çirkin yazıların görünmesini de istemiyorum Alo abi zira genel kitlemin %30 civarı kadın takipçiler.

O nedenle sildim mesajı, herifi de engelledim geçtim.

Bunlar ne ki yahu, sen spamlara düşen mesajları görsen dersin ki ''Buülke insanındanbir bok olmaz, toplu cahil dallama''

Ancak biz bu ülkenin GERÇEK İNSANINA gönül verdiğimiz ve dallamaları bırak adamı, insandan bile saymadığımız için haklı mücadelemize devam ediyoruz.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
2,5 saat bekledim abi cevap yazsın diye ama böyle haysiyetsiz köpeklerin havlamaları sahiplerinin tasmalarını saldığı kadardır o nedenle ses seda çıkmadı, neticede kanalda bu çirkin yazıların görünmesini de istemiyorum Alo abi zira genel kitlemin %30 civarı kadın takipçiler.

O nedenle sildim mesajı, herifi de engelledim geçtim.

Bunlar ne ki yahu, sen spamlara düşen mesajları görsen dersin ki ''Buülke insanındanbir bok olmaz, toplu cahil dallama''

Ancak biz bu ülkenin GERÇEK İNSANINA gönül verdiğimiz ve dallamaları bırak adamı, insandan bile saymadığımız için haklı mücadelemize devam ediyoruz.
Keşke engellemeseymişin ,ismi ve yazdıkları "kapı zili" gibi duracaktı ortalıkta :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Keşke engellemeseymişin ,ismi ve yazdıkları "kapı zili" gibi duracaktı ortalıkta :)
Alo abi kötü bir yanım var, ben çok çabuk demoralize olurum, onları gördükçe sinirim bozulur, YOK SAYMAK ve insan bile saymamak daha makul bana göre.

Ama bak, Yukarıda Allah var, İlahi bir adalet var ise bu iftiracı haysiyetsiz onursuz köpeği Allah'a havale ediyorum. Bana iftira attı, dilrim Allahtan iki yakası bir araya gelmesin, Hayatı boyunca yüzü gülmesin, ömrü sağlık sorunları ile geçsin, kuru ekmeğe muhtaç kalsın, bir şirketin kapısında KÖPEK olsun, ayazda İT gibi beklesin kapıda nöbet tutsun, hayatı boyunca arabası olmasın, botu delik gezsin.

Bak dikkat edersen tüm beddualarım kendisine ait ailesine bir şey demedim, Olur da ileride çoluk çocuğu olursa çocuklar parkta günlük güneşlik oynarken bu soysuzun tepesinde kara yağmur bulutları dolaşsın ıslak gezsin hibinatör.

Amin :kiskis

Deist birisinden yaratıcı güce yakarışlar dinlediniz :kiskis
Program bitmiştir :kop

Geri
Üst Alt