Thh samsung kumanda başvurusu hk. // Çözüldü

R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
Top Poster Of Month
8 Ağu 2022
472
Hangi THH seçtiğinize firma karışamaz, firmanın merkezine en yakın THH seçiyoruz işlemler daha hızlı olsun. Servis size ürünü teslim edeceğini beyan etmiş sipariş fişinde ne yazdığın önemi yok.
bende öyle dedim. eskisinide vereceğim elimde 2 tane var ilk kutudan çıkanı veririm artık :)

R Çevrimdışı

ridw0n 

Aktif Üye
Top Poster Of Month
8 Ağu 2022
472
hangisi daha fazla yıpranmışsan onu ver zaten geri dönüşüme gidecek.

işte yeni kumandam :)

soldaki eski sağdaki yeni küçük 2023 model göndermişler bu sefer :)

kumandax.jpg

T Çevrimdışı

TavsiyeTelevizyon

Aktif Üye
20 Ara 2020
97
25
Sota Sota başkanım karar çıktı kumandayı gönderecekler :) müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım genel merkeze kaydımı oluşturdu beni arayacaklarmış.

Malın Garanti süresi dışında, garanti belgesi ile satılması zorunlu olmayan bir parçasının servis istasyonu tarafından değiştirilmesi veya satılması durumunda, değişen veya satılan parça için altı aydan aşağı olmamak üzere bir garanti süresi veriljr... hükümleri gereğince değişimi yapılan ürünün altı aylık garanti süresi sona ermeden arızalanmış olup talebin kabulüne karar verilmesi gerekmiştir.

karar716a55b19a6868ad.jpg
Yanlış anlamadıysam şimdi garantisi bitmesine 1 hafta kalan ürün yenisiyle değişti diyelim garantisi bitmiş olmuyor muydu yani yeni gelen ürünün 6 ay garantisi daha mı olmuş oluyor önceki ürünün garantisi bitse bile:alala R ridw0n Sota Sota

Geri
Üst Alt