osmanke
Süper Üye
- 13 Tem 2021
- 3,137
- 60
şenol eker dostum bencede imha etmesi en doğrusu nedenine gelince bu insanlar çöpten alıp faydalansın diye düşünüyoruz evet iyi niyetliyiz ancak olaya şu yönden bakmak lazım marketler zaten son gününde bunları atıyorlar ve sonra bu insanlar bu yiyecekleri alıyor bunun farkında olmadan alıyorlar bu yiyeceklere neden son kullanma tarihi konuyor çünki yiyecek zehirleme ihtimali yüksek olduğu için peki biz insanlara iyi niyetliyiz alsınlar yesinler diyoruz ancak zehirlenip ya hastahaneye götürüldüğü hatta ölümlü bir vaka olursa ne olacak sorumlusu kim olacak marketler diyecek ben çöpe attım gelip almışlar işte tamda güzellik burada başlıyor bunları alenen çöp konteynerleri yerine bir stoklama yöntemi ile belediye işbirliği ile imha edilmeli. şimdi bu büyük marketlere hatta yiyecek sektörüne ve belediyelere,muhtarlara iş düşüyor atıyorum en az 3 gün kala bu yiyecekler tüm marketlerden toplanıp yardım edilecek aileler belirlenip onların sağlıklı yiyeceklerle beslenmesi sağlanmalı yoksa bu fakir ve ihtiyaç sahipleri allah korusun zehirlenmelerle ve ölümlü olaylarla kaçınılmaz olur. sağlıklı ve huzurlu yaşamlar..
Üstadım, konu yanlış anlaşılmış sanırım.
Kimsenin kimseye bir şey verdiği yok.
Market, SKT geçmiş ürünleri ÇÖPE ATIYOR
Bazı insanlar da ÇÖPTEN bunları alıyor, yenebilecek durumda ise tüketiyor.
Şikayet eden ise, ÇÖPE ATMASIN, İMHA ETSİN diyor.
Bunda mutabık olalım. Belki aynı fikirdeyizdir. ;)
Zira kendi beğenmediği, tüketmediği marka bir şeyi "yardım" diye başkasına vermeyi ben de iğrenç bulurum. Değil ki SKT geçmiş ürünleri "yardım" diye birine vermeyi uygun bulayım.
NOT:zaten bu şekilde bir yardım olmuyor bu tür marketlerden ancak zorunlu ve acil durumlar dışında. kendi çalışanlarına bile dahi askari ücret uygulayanlardan ne kadar yardım beklenirse artık?