Mitsubishi evo 3.most wanted...Mitsubishi'nin bi oyunda yarış arabası vardı o güzel
Daha araba sahibi olmadım ama Fiat, Renault veya Hyundai markalarından birini tercih ederim diye düşünüyorum.
japon arabalari bakim ve tamir konusunda en az masraf cikaran araclar olarak tanimlaniyorduHer arabayı beğenmem ama her arabayı kullanırım. Benim felsefem bu. 2 senedir (oto tamircisi) abimin ısrarıyla aldığım Corollaya biniyorum. Her ne kadar o zaman pek meraklı olmadan aldımsa da artık alıştım fazlasıyla. En büyük güvencem de 'kolay kolay arıza vermez bunlar' efsanesi ve verse bile fanatik Corollacı ve tamirci olan abim. Kendisinin varlığı araba alırken benim için büyük rahatlık. Ama subjektif olarak Ford markasını, özellikle alt yapı mühendisliğini fazlasıyla beğeniyorum.
Mühendislik denildiğinde, Mazda ön plandadır. ;)Her arabayı beğenmem ama her arabayı kullanırım. Benim felsefem bu. 2 senedir (oto tamircisi) abimin ısrarıyla aldığım Corollaya biniyorum. Her ne kadar o zaman pek meraklı olmadan aldımsa da artık alıştım fazlasıyla. En büyük güvencem de 'kolay kolay arıza vermez bunlar' efsanesi ve verse bile fanatik Corollacı ve tamirci olan abim. Kendisinin varlığı araba alırken benim için büyük rahatlık. Ama subjektif olarak Ford markasını, özellikle alt yapı mühendisliğini fazlasıyla beğeniyorum.
Bir ara o da Ford bünyesindeydi. Ondandır belkiMühendislik denildiğinde, Mazda ön plandadır. ;)
Yine yanlış bilgi.Bir ara o da Ford bünyesindeydi. Ondandır belki