Teraspy & By_Trol Cevaplıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan By_Trol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@tahaeymen, @teraspy @Ado anakart sürümü için mb kaçtır bir yardımcı olur musunuz emin olmadım bir türlü kolay gelsin

@tahaeymen, @teraspy @Ado anakart sürümü için mb kaçtır bir yardımcı olur musunuz emin olmadım bir türlü kolay gelsin
Servis menüden baktınız mı?

MENU4725 kodlayarak servis menüsüne girip oradan (Genelde en üstte yazar büyük olarak) anakartınızın MBxx?? olduğunu görebilirsiniz :ok

Servis menüden baktınız mı?

MENU4725 kodlayarak servis menüsüne girip oradan (Genelde en üstte yazar büyük olarak) anakartınızın MBxx?? olduğunu görebilirsiniz :ok
abim menü düğmesine basıp 4725 yapıyorum bir şey olmuyor tv de

abim menü düğmesine basıp 4725 yapıyorum bir şey olmuyor tv de
eğer farklı kaynakta ise (hdmi,pc) tv kaynağını seçin - kumandanızda q menü tuşu ile nomral menü tuşu varsa menüye basınız - eğer kumandanızda home tuşu varsa home tuşuna basıp 4725 yapın.
bazen yavaş basma veya kumandadan tuş basmama gibi sorunlar olabiliyor. kumandanızın 4725 tuş kombinasyonu çaşılştığına emin olunuz

eğer farklı kaynakta ise (hdmi,pc) tv kaynağını seçin - kumandanızda q menü tuşu ile nomral menü tuşu varsa menüye basınız - eğer kumandanızda home tuşu varsa home tuşuna basıp 4725 yapın.
bazen yavaş basma veya kumandadan tuş basmama gibi sorunlar olabiliyor. kumandanızın 4725 tuş kombinasyonu çaşılştığına emin olunuz
abim mb100 müş şimdi hiç bir şekilde usb leri görmedi farklı farklı denemiştim eğer yükleme sorununu mb130 daki dosya ismi değiştirerek çözebileceksek denemek isterim

abim mb100 müş şimdi hiç bir şekilde usb leri görmedi farklı farklı denemiştim eğer yükleme sorununu mb130 daki dosya ismi değiştirerek çözebileceksek denemek isterim
sizin probleminiz neydi ?
tv ye ne yapmıştınız ?

hi level yazılımı donuyor bazen birde mağaza smart vs kötü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizin probleminiz neydi ?
tv ye ne yapmıştınız ?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

cihazın seri numarasını paylaşırmısınız. ayrıca menü 4725 yapınca çıkan ekran resmini de ekleyiniz

Son düzenleme:
cihazın seri numarasını paylaşırmısınız. ayrıca menü 47285 yapınca çıkan ekran resmini de ekleyiniz

menü tuşuna basıp 47285 yapıyorum hiç birşey olmuyor anlam veremedim
WhatsApp-Image-2019-02-14-at-10.25.07-min-mind4c19ddf5be2b591.jpg

@fikoloji 65ud9000 önerir misiniz yoksa hitachi 65ht1700 mü düşünmeliyim panel bakımından.teşekkür ederim

Geri
Üst Alt