huseyinguler0707
Yeni Üye
- 19 Eki 2018
- 49
Servis menüden baktınız mı?T tahaeymen, teraspy Ado anakart sürümü için mb kaçtır bir yardımcı olur musunuz emin olmadım bir türlü kolay gelsin
abim menü düğmesine basıp 4725 yapıyorum bir şey olmuyor tv deServis menüden baktınız mı?
MENU4725 kodlayarak servis menüsüne girip oradan (Genelde en üstte yazar büyük olarak) anakartınızın MBxx?? olduğunu görebilirsiniz
eğer farklı kaynakta ise (hdmi,pc) tv kaynağını seçin - kumandanızda q menü tuşu ile nomral menü tuşu varsa menüye basınız - eğer kumandanızda home tuşu varsa home tuşuna basıp 4725 yapın.abim menü düğmesine basıp 4725 yapıyorum bir şey olmuyor tv de
abim mb100 müş şimdi hiç bir şekilde usb leri görmedi farklı farklı denemiştim eğer yükleme sorununu mb130 daki dosya ismi değiştirerek çözebileceksek denemek isterimeğer farklı kaynakta ise (hdmi,pc) tv kaynağını seçin - kumandanızda q menü tuşu ile nomral menü tuşu varsa menüye basınız - eğer kumandanızda home tuşu varsa home tuşuna basıp 4725 yapın.
bazen yavaş basma veya kumandadan tuş basmama gibi sorunlar olabiliyor. kumandanızın 4725 tuş kombinasyonu çaşılştığına emin olunuz
sizin probleminiz neydi ?abim mb100 müş şimdi hiç bir şekilde usb leri görmedi farklı farklı denemiştim eğer yükleme sorununu mb130 daki dosya ismi değiştirerek çözebileceksek denemek isterim
sizin probleminiz neydi ?
tv ye ne yapmıştınız ?
cihazın seri numarasını paylaşırmısınız. ayrıca menü 4725 yapınca çıkan ekran resmini de ekleyinizhi level yazılımı donuyor bazen birde mağaza smart vs kötü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hi level yazılımı donuyor bazen birde mağaza smart vs kötü
cihazın seri numarasını paylaşırmısınız. ayrıca menü 47285 yapınca çıkan ekran resmini de ekleyiniz
edit menü 4725 olcak yanlış yazmışım :(menü tuşuna basıp 47285 yapıyorum hiç birşey olmuyor anlam veremedim
abi onu da denedim olmadıedit menü 4725 olcak yanlış yazmışım :(
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ sayfasındaki 17MB100_34.25 güncelleme yazılımını deneyebilirsinabi onu da denedim olmadı