mehmet toprak
Aktif Üye
- 22 Eki 2018
- 192
- 47
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
F fikoloji
Son düzenleme:
bu bugün başladı.tv izlerken biranda uydu sıfırlandı kanallar gitti ondan sonra başladı.Bir arıza değil son yapılan işlemler kayıt ediyor artı panel temizle me işlemi
yok olmadı.Menü ayarlar daha fazla nın içinde hbb TV cec. Sanal uzaktan kumanda etkin se pasif duruma alıp deneyin
Bunu ne yazıkki arıza olarak algılamamak lazım. Bu gibi durumlar olabiliyor. Ama kendiliğinden sifirlanma gibi bir durum duymadımyok olmadı.
servis 2 gün önce kurarken son yazılımı yüklüyorum dediYazılım güncellemesi yapmışmıydınız
Hbb TV binevi teletex gibi düşünün teletex sinyali ile bir cihaz ı kapatabilir hatta epromu silebilir. Suan tlfdan yazıyorum servis menü foto ve seri paylaşırsanız versiyon kontrol ü sağlıyalım gerekirse full yada core veririz denersiniz
Servisiniz den başka kimse bu konuda yardımcı olabileceğini sanmıyorum. Biraz daha rica etmeniz ve konsiye televizyonda öyle bir sorun olmadığı ni belirtiniz.Merhaba,
Seg 55scu9600 tv kullanıyorum
Kulaklık çıkışına kulaklık bağladığımda tv nin sesi kesilmiyor, kulaklık ve tvden ses geliyor, cihazım onarım sırasında vestel tv bırakılmıştı, o cihaza kulaklık bağlandığında ekranda kulaklık işareti çıkıyor, ses sadece kulaklıktan geliyor ve kumandadan kontrol edilebiliyordu, bu sebepten soundbar bağlantısını yapamıyorum, amacım tvnin kumandası ile sesi kontrol edebilmek, servise sorduğumda bazı modellerde bu şekilde cevap aldım, sizlerin önerisi ne olabilir.? teşekkürler.
Şu an güncel sürüm yüklü en kötü ihtimalle yarın full+çekirdek baştan yükleriz yarın herşeyi anlatırızŞuan mobilden yazıyor um F fikoloji müsaitse kontrol sağlıyacaktır biraz sabır upload biraz zaman alıyor