teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bence gerek yok, olmaz zaten (AD= analog-digital) , en iyisi kulaklık jakı takıp dene, tvde ses kesilip barda gelirse kullanmaya devam etAD dönüştürme? nedir?
Bence gerek yok, olmaz zaten (AD= analog-digital) , en iyisi kulaklık jakı takıp dene, tvde ses kesilip barda gelirse kullanmaya devam etAD dönüştürme? nedir?
Yemedi...O zaman maalesef yapılabilecek bir şey kalmıyor geriye,eğer tvde kulaklık çıkışı varsa oraya 3.5 luk kulaklık jakı takarak tv hoparlör sesini kesebilirsin (belki) ,en azından denemelisin
Kısa ve öz cevaplamışsın, sana kolaylıklar diliyorumYemedi...
bakamadım ama analog dijitaldir... kulaklık tak ayara bak line out yaparsa ses kesilir...AD dönüştürme? nedir?
Yanlış görmediysem seri 2Merhaba Jvc Lt-49VU73T 49” inç 6 Adet Tv Led Bar hakkında yardım istiyorum, Cihazın görüntüsü iyice maviye döndü ve led barların değişmesi gerekti, fakat az önce internet üzerinden sipariş verecektim ki, bir web sayfasında (merter elektronik) seri 1 ve seri 2 olarak farklı 2 model olduğunu gördüm. Acaba benim cihazın led bar modeli nedir, bunu cihazı açmadan öğrenebilme şansım varmıdır? Cihaza ait seri no ve sistem menüsünü paylaşıyorum, şimdiden çok teşekkürler...
Teşekkür ederim, hemen sipariş veriyorum, umarım sorun yaşamadan değişimi gerçekleştiririz...Yanlış görmediysem seri 2
vestel led bar kodu 23413992
MB48 anakartUstadlar merhaba, çok garip bir problem var
TV açılıyor mavi ekran geliyor ama hiç bir şekilde ne kontrol panelden nede kumandadan tuslar çalışmıyor menü açılmıyor
Herhangi bir tuşa basıldığında ekran kararıp tekrar mavi ekrana geçiyor (reset)
Böyle bir soru yansıyan oldumu hiç
Yazılımda bulamadım sayın sota bios programlayıcı ile flash atsak düzelmez mi TV çalışıyordu bir anda böyle olmus