Teraspy & By_Trol Cevaplıyor

O Çevrimdışı

ozket

Yeni Üye
12 Kas 2019
17
36
Selamlar;

Grundig 55 GEU 7830 B model TV ye SAMSUNG C HW-C400 Soundbarı optik ses kablosu ile bağladım ancak ses hem tv hem soundbardan geliyor tv ayarlarında ses çıkış menüsü yok. Ne yapılabilir?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Selamlar;

Grundig 55 GEU 7830 B model TV ye SAMSUNG C HW-C400 Soundbarı optik ses kablosu ile bağladım ancak ses hem tv hem soundbardan geliyor tv ayarlarında ses çıkış menüsü yok. Ne yapılabilir?

Muhtemelen bunun önlemi yok gibi ama ayarlarda varsa ses çıkışını optik olarak seçebilirsin ,benim düşüncem bu yöndedir ,belki daha farklı fikirler de gelebilir :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Muhtemelen bunun önlemi yok gibi ama ayarlarda varsa ses çıkışını optik olarak seçebilirsin ,benim düşüncem bu yöndedir ,belki daha farklı fikirler de gelebilir :ok

Ayarlar sekmesinde böyle bir seçenek yok.

Bu var ancak kapalı diye bir seçenek yok
Seçenekler ;otomatik-pcm-passtrought
hepsini denedim yine sesi verdi hem tv hem sb.
O zaman maalesef yapılabilecek bir şey kalmıyor geriye,eğer tvde kulaklık çıkışı varsa oraya 3.5 luk kulaklık jakı takarak tv hoparlör sesini kesebilirsin (belki) ,en azından denemelisin :ok

O Çevrimdışı

ozket

Yeni Üye
12 Kas 2019
17
36
O zaman maalesef yapılabilecek bir şey kalmıyor geriye,eğer tvde kulaklık çıkışı varsa oraya 3.5 luk kulaklık jakı takarak tv hoparlör sesini kesebilirsin (belki) ,en azından denemelisin :ok
TV update ya da soundbar update ile sorunumu çözebilir miyim acaba bilemiyorum.Ahahaha süper çözüm! deneyelim.
Bir de TV gizli ayarlarda bir şey bulabilir miyim acaba?

grezimonk Çevrimdışı

grezimonk 

Süper Üye
21 May 2018
752
kullanım kılavuzunda iş yok... AD. dönüştürmeye bak...

image_2024-10-09_040248970.png

S Çevrimdışı

snl99 

Aktif Üye
19 Şub 2020
150
40
65TEC9700UA hakkında bilgi verir misiniz, uygun fiyata aldım. Cuma günü servis getirip kuracak. Teşekkür ederim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
TV update ya da soundbar update ile sorunumu çözebilir miyim acaba bilemiyorum.Ahahaha süper çözüm! deneyelim.
Bir de TV gizli ayarlarda bir şey bulabilir miyim acaba?
Ses düzeninden çözülmez ama tv yazılım çıkartırsa (ki şahsen sanmıyorum) belki, o da akıllarına gelirse :)

Geri
Üst Alt