Hayırlısı ve uygunu olur inşallahYetkili servisi ile bir görüşeyim olmadı alternatiflere bakarım artık. Çok sağolun hocam.
Hayırlısı ve uygunu olur inşallahYetkili servisi ile bir görüşeyim olmadı alternatiflere bakarım artık. Çok sağolun hocam.
tv yi actım mb 230 ekran kartının seri numarısını fotoğraf şeklide atacağım hocam yardımcı olursanız sevinirim kök yazılım gerekli teşekkürler
önceden mb 130 anakart vardı arza yapınca mb 230 anakart takıldı ama tv kullanılmıyor çok donuyor kurtarma yazılı attım ama faydası olmadı mb 230 vestel ana kök yazılım gerekli acaba cihazın içindeki anakart kodumu gerekli tv yi sökmemmi gerekli tvnin arkasındaki bilgiler yeterli olurmu teşekkür ederim
MB230 Ana karta ait tv nin arka kapak etiket resmi olsaydı daha net bilgi olurdu.tv yi actım mb 230 ekran kartının seri numarısını fotoğraf şeklide atacağım hocam yardımcı olursanız sevinirim kök yazılım gerekli teşekkürler
hocam flash disc arzalanmış başka bir flasf diskle kök yazılımı attım sorun halloldu emeğinize sağlık teşekkür ederim
Bende mevcut değil. Full yazılımda edit te yaptım ama olmadı gerçi Vestel tarafından verilen de de olmadı cihaz bende olmadığı için ilerlemiyorum da. Yazılım dosyası da büyük olduğu için tekrar tekrar edit yapıp yüklemek saatlerimi alıyor.Merhaba Vestel 55Q9900 Tv'nin Orjinal ses yazılım sound doyasına ihtiyacım var full yazılım ile halledecektim sorunu ama yazılım ile kuramadım tv ye Soltware upragade error hatası veriyor, Seri No: 8800851200074 F fikoloji TEKNOwest By_Trol Adem Helvacı
bin uzantılı dosyalari acabilsem hocam hallederim de şifreli dosyalar uğraştım açamadımBende mevcut değil. Full yazılımda edit te yaptım ama olmadı gerçi Vestel tarafından verilen de de olmadı cihaz bende olmadığı için ilerlemiyorum da. Yazılım dosyası da büyük olduğu için tekrar tekrar edit yapıp yüklemek saatlerimi alıyor.
Merhaba. Bu verdiğiniz yazılımı tv ye yükledim. Sorun şu ki wireless display menüde görünmüyor. Daha öncesinde kullandığım bir özellikteki. Yani tv de bu özelliğin var olduğunu biliyorum. Forumdaki modlama programları ile swprofile dosyasından bu özelliği aktif edip tv ye tekrar yükledim, Ancak wireless display aktif edemedim. Nasıl tekrar aktif edebilirim?*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin dahili wifi si çalışmıyorsa (yoksa) wireless display menüsünü göremezsiniz. Dahili wifi kablosunu sök tak yapıp tekrar deneyiniz.Merhaba. Bu verdiğiniz yazılımı tv ye yükledim. Sorun şu ki wireless display menüde görünmüyor. Daha öncesinde kullandığım bir özellikteki. Yani tv de bu özelliğin var olduğunu biliyorum. Forumdaki modlama programları ile swprofile dosyasından bu özelliği aktif edip tv ye tekrar yükledim, Ancak wireless display aktif edemedim. Nasıl tekrar aktif edebilirim?
Dahili wifi çalışıyor. Smart tv menüsünden İnternete bağlanıyorum. Youtube, netflix açıp video izleyebiliyorum..Tv nin dahili wifi si çalışmıyorsa (yoksa) wireless display menüsünü göremezsiniz. Dahili wifi kablosunu sök tak yapıp tekrar deneyiniz.
Modlanacak dosyaları tv den çekip bir dosya upload sitesine veya drive yükleyip linkini buraya yazın kontrol ederim.Dahili wifi çalışıyor. Smart tv menüsünden İnternete bağlanıyorum. Youtube, netflix açıp video izleyebiliyorum..