Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,767
Dün öğle saatlerinde konuştuk soranlara selamı var.Bence Tavsiye forumuna küsmüş ondan gelmez
Dün öğle saatlerinde konuştuk soranlara selamı var.Bence Tavsiye forumuna küsmüş ondan gelmez
Tv üzerinde kullanılan panele göre fiyat değişir 2800-3400 Arası ödemeniz olur.Selamlar, bir kedi kazası sonrası bestel 55u9500 tv min paneli kırıldı. Panel değişimi takribi ne kadara mal olur yoksa yeni tv mi alayım ne dersiniz muhteremler
İkiside aynı işlemi yapıyor.Merhaba
Forumda çeşitli cevaplarda ustalarımız zaman zaman ilk kurulum öneriyor bazen ise servis menüsünden factory reset yapılması öneriliyor.
Sorum şu, factory reset daha mı fazla şeyi sıfırlıyor. Durum buysa ilk kurulum neleri sıfırlıyor factory reset ekstra olarak neleri sıfırlıyor?
Teşekkürler
servis menüde diagnotic içinde factory reset yada fabrika ayarı vardır üzerinde ok basın cihaz resetlensin belki düzelirKolay gelsin herkese hı level uhl 1000 TV de kumandanın rakam tuşları TV de işlem görmüyor kumanda sağlam sinyal veriyor servis menüsünde kumanya kontrol kısmında çalışıyor fakat kanal değiştirmiyor. Sebebi nedir acaba
Olursa bende deneyeceğim ama aynı durumdayım bu nedenle Dolby kapalı özellikle history de bunu yapıyorAbiler hayırlı geceler ben Tivibu uydu kullaniyorum dolby digital olan kanallarda tv nin sesi kisilmiyor ya komle kapaniyor yada tv sesi kactaysa orda da duruyor bunun bir cozumu varmi tv de
Karta zarar veren kim?merhabalar. bugün tv'nin usb yerine çocuk çatal soktu. tv tamirine götürdüm. adam tamir etmiş usb yi fakat çağırdı beni ve karta zarar verdiğini söyledi. ne yapmam lazım? hiç sorun yoktu tv'de ama şimdi bozmuş birde tamir edememe ihtimali varmış. tamir ederse de 200 lira alırım dedi? ne yapmam lazım?
Aaa,çocuk kaç yaşında ki acaba ,çatalı sokması yetmez,soktuktan sonra bir de çivi gibi çakması gerekir bana göre ki karta zarar versin.Acaba çalışırken yapmış ve bir kısa devreye neden olmuş olabilir mimerhabalar. bugün tv'nin usb yerine çocuk çatal soktu. tv tamirine götürdüm. adam tamir etmiş usb yi fakat çağırdı beni ve karta zarar verdiğini söyledi. ne yapmam lazım? hiç sorun yoktu tv'de ama şimdi bozmuş birde tamir edememe ihtimali varmış. tamir ederse de 200 lira alırım dedi? ne yapmam lazım?
Yazılımsal olabilir , denenen diğer portlarda ps4 çalışırken mi kendini otomatik hdmi3 atıyor.Kanal listesinin yedeğini alıp tvye reset atıp denemelisin ,ama listeni mutlaka yedekle,sonra aratma için uğraşma
Herkese iyi akşamlar. Vestel 40ua9300 smart tv sahibiyim yaklaşık 1 aydır tv kendi kendine ps4 konsolunun bağlı olduğu hdmi 3 portuna otomatik geçiş yapıyor. Deneme amaçlı hdmi2 ve 1 portlarinda denedim aynı şekilde tv modundan otomatik olarak hdmi a geçme sorunu devam ediyor. Sorun yazilimsal mıdır? Yoksa ram ya da anakartla ilgili bir durum mudur acaba? Bu sorundan önce zaman zaman ekran yasitma özelliğinde ya da Youtube menüsündeyken tv kapanma donma problemleri de yaşıyordum.