Teraspy & By_Trol Cevaplıyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba
Şurada bir soru sormuştum fakat tam cevap alamadım.

Acaba bu tv'nin tedavisi mümkün mü (panel olarak ) ve kim İstanbul'da yardımcı olabilir

Tv nin paneli bozulmuş ,tamiri mümkünmüdür bilemiyorum,gerçi sevgili adem cevaplamıştı link verdiğin konuda :

Aslında kıymetli bir üretimde bunlar. Lakşn sizin panel arızalı ve hatta arızadan ziyade sanki tv duş almış kadar yoğun bir sıvı temasına maruz kalmış gibi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet. Fakat bende "gibi" den sonra ki cevabı bulamadım.

Gibi ama nedir ? Çaresi var mı yok mu (:

Adem Helvacı Adem Helvacı
Çok anlamam ama,panel bağlantı film kablo(öyle yazayım) ,bozulmuş sanki,eğer elde bulunursa sanki çaresi olur sanırım,ama yoksa maalesef ya panel veya yeni bir tv bakacaksın gibi görünüyor.Yine de sevgili adem geçerli bir cevap verebilir :)

Adem Helvacı Adem Helvacı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba
Şurada bir soru sormuştum fakat tam cevap alamadım.

Acaba bu tv'nin tedavisi mümkün mü (panel olarak ) ve kim İstanbul'da yardımcı olabilir

Aynı konuda bir yönlendirme yapmıştım hem Avrupa hem Anadolu yakası servisi vardı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba

Acaba Anadolu yakası iletişim bilgilerini alabilir miyim ? Ben goremedim forumda

R Çevrimdışı

Reis43

Yeni Üye
28 Kas 2020
3
34
Toshiba 43la3b63dt modeli hakkında yorumlarınızı alabilir miyim??
IMG_20201128_182446.jpg
IMG_20201128_180753.jpg

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Toshiba 43la3b63dt modeli hakkında yorumlarınızı alabilir miyim??
IMG_20201128_182446.jpg
IMG_20201128_180753.jpg
Benzer özellikleri mevcuttur

R Çevrimdışı

Reis43

Yeni Üye
28 Kas 2020
3
34
Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim lakin carrefurda seg marka 43sbu710/720 2650₺ ye tv var diğeri ise Toshiba 43LL3A63DT fiyat migrosta 2700₺ (Android den vazgeçtim donma vs kasma olur diye ram dan dolayı) kullanım türü ev tv izleme ve ekstra YouTube be çocuk için videolar açma bunun dışına pek cıkaçağımı sanmıyorum. Nacizane fikrinizi alabilir miyim hangisini tercih etmeliyim yada başka bir öneriniz var ise onu alayım. Teşekkür ederim şimdiden.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam bilgilendirme için çok teşekkür ederim lakin carrefurda seg marka 43sbu710/720 2650₺ ye tv var diğeri ise Toshiba 43LL3A63DT fiyat migrosta 2700₺ (Android den vazgeçtim donma vs kasma olur diye ram dan dolayı) kullanım türü ev tv izleme ve ekstra YouTube be çocuk için videolar açma bunun dışına pek cıkaçağımı sanmıyorum. Nacizane fikrinizi alabilir miyim hangisini tercih etmeliyim yada başka bir öneriniz var ise onu alayım. Teşekkür ederim şimdiden.
TV tavsiye konusunda destek alabilirsiniz , tavsiyeyi ben vermiyorum ben yönlendirme ve teknik bilgi verebilirim. Toshiba da 3 yıl , Seg de 2 yıl garanti mevcut.
Toshibada mb211s ana kart var seg modelini daha kontrol etmedim ama tahminimce aynı kart var, biz bu modelleri , dediğiniz koşullara öneriyoruz. Beklentisi yüksek olmayanlara. Arada smartta donar kasar fişi çek tak yapmanız gerekebilir ki şu an en üst segmentte bile bu mevcuttur. 700 kusur ram bellek vardı ama bu kartı 55" inç TV lerde bile kullanıldı, yani ortalama TV Ler. Ben smartta uçayim, filmden filme kosayim derseniz; android box öneririz.

C Çevrimdışı

colakhalil

Yeni Üye
29 Kas 2020
21
39
Herkese iyi aksamlar.
4000 tl ye kadar guzel 55 inc televizyon one5rinizi alabilirmiyim lütfen.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Herkese iyi aksamlar.
4000 tl ye kadar guzel 55 inc televizyon one5rinizi alabilirmiyim lütfen.
Selam bı üst mesajda tavsiye için , tavsiye konusundan destek alınmasını söyledim, belki gözden kaçmıştır diye aşağıya link bıraktım. Önerim; isteklerinizi , açı tipinizi, beklentilerinizi belirtin.

E Çevrimdışı

eprex123

Yeni Üye
18 May 2020
21
27
Toshiba 49u7763dat tv’im var tv den genel olarak memnunum ancak sadece youtube da codec problemleri yaşıyorum.Bu sorunları nasıl çözebilirim.Kendime tv box aldım benim tv 4k filmleri daha güzel açıyor diye iade ettim tv benim işimi görüyor tek sıkıntı YouTube da codec problemlemi olması.Tvye belki düzelir diye gözümü karartıp toshiba tv ye vestelin son güncellemesini kurdum ama düzelen birşey olmadı :)

sıkıntı olan videoların codec bilgilerine göz attım.Vp9 codec sistemini kullanan videolarda 4k çözünürlükte problem oluyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt