By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,797
Besleme kartini inceledim inverter beslemesindeki 2 kondansator hafif sismis birde d893 nolu diyot uf5402 bozulmus bunlardan yaparmi baska bozuk barca varmidir
Besleme kartının resmini ekler misin
Besleme kartini inceledim inverter beslemesindeki 2 kondansator hafif sismis birde d893 nolu diyot uf5402 bozulmus bunlardan yaparmi baska bozuk barca varmidir
Diyot direk kisadevre kondansatorler sismisBesleme kartının resmini ekler misin
Diyot direk kisadevre kondansatorler sismis
Yine değişim isteyin ?Üstadlar merhaba daha önce forumda yazmıştım 55ud9290 Tv'de anakartta sorun vardı TV ye değişim verdiler Ud9590 ile değişim yapıldı ondada ışık sızması çıktı şimdi yeni TV gönderdiler bundada ses sorunu var anakart değişimi dediler sizce anakart değişimi kabul edelim mi yada başka tavsiyeniz varmı
İsterseniz seriyi değiştirelim dediler ama u 9400 teklif ediyorlarYine değişim isteyin ?
Ama baksana şanssızlik, her yeni gelen bir sorun , belkide şansını deneyip onarım yaptır?
Kabul edebilir siniz.İsterseniz seriyi değiştirelim dediler ama u 9400 teklif ediyorlar
panel ve anakartı nedir tasviye edermisiniz
Sarı tuşa basarmisin?merhaba. birgün tv,den usb/harddiski açtığımda film ismini değil bu görüntüyle karşılaştım. zannediyordum ki harddiske virüs girdi ancak az önce bilgisayara bağladığımda hiçbir problem olmadığını gördüm.
artık tv.ye ne olduysa yardım ederseniz sevinirim.