Teraspy & By_Trol Cevaplıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan By_Trol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Besleme kartini inceledim inverter beslemesindeki 2 kondansator hafif sismis birde d893 nolu diyot uf5402 bozulmus bunlardan yaparmi baska bozuk barca varmidir

Besleme kartının resmini ekler misin

Besleme kartının resmini ekler misin
Diyot direk kisadevre kondansatorler sismis

IMG_20200624_133509.jpg

Diyot direk kisadevre kondansatorler sismis

İşaretlediklerimi de değiştir inverter soketini takmadan çalıştır tv çalışacak mı? Çalışırsa inverter soketini tak tekrar çalıştır soketi takınca çalışmaz ise arızanın devamı inverter kartındadır. Çalışırsa da işlem tamam demektir.

power.jpg

Selam arkadaşlar.
Hilevel650 tv var Cannot GET undefined intg diye bir mesaj çıkıyor. Bilgisi olan var mı?

@Tevfik Sami, ayarlar-daha fazla kısmında hbb tv açıksa kapalı konuma alın

Üstadlar merhaba daha önce forumda yazmıştım 55ud9290 Tv'de anakartta sorun vardı TV ye değişim verdiler Ud9590 ile değişim yapıldı ondada ışık sızması çıktı şimdi yeni TV gönderdiler bundada ses sorunu var anakart değişimi dediler sizce anakart değişimi kabul edelim mi yada başka tavsiyeniz varmı

Üstadlar merhaba daha önce forumda yazmıştım 55ud9290 Tv'de anakartta sorun vardı TV ye değişim verdiler Ud9590 ile değişim yapıldı ondada ışık sızması çıktı şimdi yeni TV gönderdiler bundada ses sorunu var anakart değişimi dediler sizce anakart değişimi kabul edelim mi yada başka tavsiyeniz varmı
Yine değişim isteyin ?
Ama baksana şanssızlik, her yeni gelen bir sorun , belkide şansını deneyip onarım yaptır?

Yine değişim isteyin ?
Ama baksana şanssızlik, her yeni gelen bir sorun , belkide şansını deneyip onarım yaptır?
İsterseniz seriyi değiştirelim dediler ama u 9400 teklif ediyorlar

VESTELa9fb132f479be02e.jpg
panel ve anakartı nedir tasviye edermisiniz

SEG 40182B TV'de önce görüntü sonra da ses gitti. Detayları aşağıda yeni açtığım başlıkta görebilirsiniz. Oradan yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler...

SEG 40182B önce görüntü sonra ses gitti

merhaba. birgün tv,den usb/harddiski açtığımda film ismini değil bu görüntüyle karşılaştım. zannediyordum ki harddiske virüs girdi ancak az önce bilgisayara bağladığımda hiçbir problem olmadığını gördüm.
artık tv.ye ne olduysa yardım ederseniz sevinirim.

IMG_20201109_213918-bn.jpg

merhaba. birgün tv,den usb/harddiski açtığımda film ismini değil bu görüntüyle karşılaştım. zannediyordum ki harddiske virüs girdi ancak az önce bilgisayara bağladığımda hiçbir problem olmadığını gördüm.
artık tv.ye ne olduysa yardım ederseniz sevinirim.

IMG_20201109_213918-bn.jpg
Sarı tuşa basarmisin?

Geri
Üst Alt