Tuşa basıyorsunuz ama kanal sonradan mı geçiyor yoksa basıyorsunuz olmuyor bı daha basınca mi oluyorYani tam karşısında bile iki basmadan sonra 3 üncü basma gecikmeli alıyor. Teşekkürler cevap için
Tuşa basıyorsunuz ama kanal sonradan mı geçiyor yoksa basıyorsunuz olmuyor bı daha basınca mi oluyorYani tam karşısında bile iki basmadan sonra 3 üncü basma gecikmeli alıyor. Teşekkürler cevap için
Tusa basıyor 2 kanal yada 2 komut alıyor ama 3. De geç alıyorTuşa basıyorsunuz ama kanal sonradan mı geçiyor yoksa basıyorsunuz olmuyor bı daha basınca mi oluyor
Her hangi bir rakama bastığınızda kısa bir süre bekler ikinci bir rakam yazacak mısınız yazmazsanız ilk basılan rakamdaki kanalı açar bekleme nedeni 2 Ye bastığınızda ve ardından da 5 E bastığınızda 25. Kanala gidebilmesi içindir. Anında tepki verirse 25 Yazacak zamanınız kalmaz 2 ve ardından 5 e gider.Tusa basıyor 2 kanal yada 2 komut alıyor ama 3. De geç alıyor
Kart uyar mı uymazmi diye düşünmekten se, yazılım uyar mı uymaz mi düşünmekten se,Ustalar,
Youtube açmamaya başlayan mb96 ana kartımın yerine netflix li yeni nesil anakartı nasıl takıp çalıştırabiliriz?
Not: arka panel nasıl görğnür önemli değil. Arka koruyucu kesilebilir.
İşte bu beklediğim cevap. Tv panelim süper hiçbir sıkıntısı yok. Mibox s veya ekranı kırık bi notebook a android tv yazılımı yükleyip kullanacağım.Kart uyar mı uymazmi diye düşünmekten se, yazılım uyar mı uymaz mi düşünmekten se,
Paneli veya başka şeyi yakarım diye dusunmektense, hiç o kadar çaba ve masraf yapmaz gider android box cihazı alırım kafam rahat olur ?
Forumda android box konusu mevcut yine f/p ürünü bakabilirsiniz. Mi box s işini çözecektir.İşte bu beklediğim cevap. Tv panelim süper hiçbir sıkıntısı yok. Mibox s veya ekranı kırık bi notebook a android tv yazılımı yükleyip kullanacağım.
Ben ekranı kırık bir dell laptop kullanıyorum ,üzerinde hem kodi hem libreelec hemde android x86 yüklüİşte bu beklediğim cevap. Tv panelim süper hiçbir sıkıntısı yok. Mibox s veya ekranı kırık bi notebook a android tv yazılımı yükleyip kullanacağım.
Sor bakalım yine de ,belki bir cevap bulursun diyeceğim ama tv konusunda dondurucuAbiler bu market tipi dondurucuların temizliği ile ilgili konu ararken buralara geldim ???
Valla arattım konuları burası geldi? bazı konuları hortlatmak istemedim ? Arada kaynasın ne olacak ????Sor bakalım yine de ,belki bir cevap bulursun diyeceğim ama tv konusunda dondurucu
Vallahi bi daha tv temizleme ile ilgili yazacam bu konuya ?? çok teşekkür abi ? Allah gani gani rahmet eylesin babaya ?Beni gecenin 02:30 zunda güldürdün ....
Dolabı boşalt ,önce yağcöz ile sünger +eldiven kullanarak sil , sonra arap sabunuyla iyice temizle ,bizim hanım son olarak da kloraklı su (çamaşır suyu + su) ile de silip kapağını açık bırakmıştı ,babam vefat edince ,kapalı evde dolapta kalan eşyalar olmuş,kimsede fark etmemiş ,dolabı ihtiyacı olan birine verelim dedim ,ama dolabı açınca ,ohooooo ,yani bizim hanım böyle temizledi dolabı
Yağ çöz yiyeceklerin bıraktığı yağlı doku için kullanıldı bizde
Amin ,sevgili tarık ,annemin vasiyetiydi(2004 annem ,2010 babam vefat etti) ,kullanıla bilir eşyaları bir fakire vereceksiniz derdi hep bize,tabii babam da onaylamıştı bu isteği ,hatta buzdolabında bir de not yazmış babam ,"ben ölünce bunu falana verin,annenizin vasiyeti" diyeVallahi bi daha tv temizleme ile ilgili yazacam bu konuya ?? çok teşekkür abi ? Allah gani gani rahmet eylesin babaya ?