evet, bt kartı olamayınca giriş te yapmazTvde Bluetooth yok maalesef. Modlama ekranında görünüyor Bluetooth ancak donanımsal olarak yok.
evet, bt kartı olamayınca giriş te yapmazTvde Bluetooth yok maalesef. Modlama ekranında görünüyor Bluetooth ancak donanımsal olarak yok.
fiyata göre panel değişiminiz sizin için daha iyi olacaktır.teşekkür ederim üstad
servis panel maliyetini 2500 tl olarak belirledi
tv nin güncel fiyatı 4400 tl neredeyse yarı yarıya
arafta kaldım
özellik açısından çok beğendiğim keyifle kullandığım bi cihaz idi
en azından 6 aylığına
daha alt segment cihaz almak istemediğim için panel değişimi mi yeni tv mi ikileminde kaldım ?
abi benimde aklıma hbb tv geldi ama ne bilim pek ilgi duymadığım bu güne kadar kumandada basmadığım bir tuşturBunu sormak lazım F fikoloji , TEKNOWEST ve By_Trol dostlar bilirler ,bu model tvde epg böyle mi acaba (merak ettiğim için bunu yazdım ,sana inanmadığımdan değil )
Çünkü biz tvde böyle epg için modlama yapıyoruz profilde ,hani acaba bunun da etkisi varmıdır acaba.
Kullanmak konusunda zaten mutabıkız, pc'den kalma alışkanlık bu tip buglar görünce bulana kadar aramak istiyor insan, bu arada teraspy hocam, zamanlayıcı smart içinden 2 tuşuna basıp program rehberi seçilince çalışıyor ama kumandadan epg tuşuna basınca zamanlayıcı çalışmıyor.abi benimde aklıma hbb tv geldi ama ne bilim pek ilgi duymadığım bu güne kadar kumandada basmadığım bir tuştur
Çok teşekkür ederim servis açtırdım değişim yaptıracağımfiyata göre panel değişiminiz sizin için daha iyi olacaktır.
Şimdi bizim tv ye baktım sevgili Aragorn ,smart içinden ama bizde yok ,göremedim,benim kafam epg ye takıldı işin aslı ,fikonun cevabı yetmedi benim içinKullanmak konusunda zaten mutabıkız, pc'den kalma alışkanlık bu tip buglar görünce bulana kadar aramak istiyor insan, bu arada teraspy hocam, zamanlayıcı smart içinden 2 tuşuna basıp program rehberi seçilince çalışıyor ama kumandadan epg tuşuna basınca zamanlayıcı çalışmıyor.
Smart içinde kumandadan 2 tuşuna basınca sağ üstten bir menü açılıyor oradan giriliyor program rehberine.Şimdi bizim tv ye baktım sevgili Aragorn ,smart içinden ama bizde yok ,göremedim,benim kafam epg ye takıldı işin aslı ,fikonun cevabı yetmedi benim için
Bizde ayarlar menüsü var 2 nolu tuşta maalesef ,bence erişim problemi var ,bu kesin gibi ,sanki bazı linklere erişemiyor smart uygulması ,veya yenileme çalışması yapılıyor da olabilir,evdeki 2 tvden de girilmiyor mesela akıllı tavsiye'ye.Farklı uygulamalarda da sıkıntı olabilir göremediğimiz.Portallar tv kartına göre farklı ama bazı linkler ortak kullanılıyor.Kurcalamam lazımSmart içinde kumandadan 2 tuşuna basınca sağ üstten bir menü açılıyor oradan giriliyor program rehberine.
Vestelin anlaşması mı bitti acaba başka bir şey gelmiyor aklıma, Google dns bile denedim vallaBizde ayarlar menüsü var 2 nolu tuşta maalesef ,bence erişim problemi var ,bu kesin gibi ,sanki bazı linklere erişemiyor smart uygulması ,veya yenileme çalışması yapılıyor da olabilir,evdeki 2 tvden de girilmiyor mesela akıllı tavsiye'ye.Farklı uygulamalarda da sıkıntı olabilir göremediğimiz.Portallar tv kartına göre farklı ama bazı linkler ortak kullanılıyor.Kurcalamam lazım
Evet ,olabilir ,biraz önce telnet ile girip baktım ,acaba akıllı tavsiye için link atıyormu diye ,ama yakalıyamadım ,bir kaç kez tıkladım tavsiyeye Ama açılmıyorsa profilden tamamen kapatmak lazım ,ki boş alan kalsınVestelin anlaşması mı bitti acaba başka bir şey gelmiyor aklıma, Google dns bile denedim valla
Yok değil sevgili tekno,çok farklı bir uygulama ,senin dediğin hbbtv ,izlediğin kanallara göre bir sunum yapıyor göünüyor akıllı tavsiye,bir nevi takip ediyor biziAragorn, akıllı tavsiye bildiğim kadarıyla (emin değilim) yayıncı kuruluşun sunduğu uygulama sanırım
Akıllı tavsiye Vestel ve Gracenote isimli kurumlar arasında yapılan anlaşma neticesi ortaya çıkan bir hizmetAragorn, akıllı tavsiye bildiğim kadarıyla (emin değilim) yayıncı kuruluşun sunduğu uygulama sanırım