Televizyonum bozuldu ne alacagimi sasirdim

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
netflixe üye olurken ben sanal kart numarası ile üye oldum, unutma durumunda sanal kartta para olmadığı için otomatik alamaz. bu arada size mesaj gelir, üyeliğinizi iptal ettirirsiniz.
abi burası iptal etmez müşteri hizmetlerini araman lazım bide telefondan görüntü aktarırken hangi programı kullandın fotoğraf atman mümkünmü rica etsem ?

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
abi burası iptal etmez müşteri hizmetlerini araman lazım bide telefondan görüntü aktarırken hangi programı kullandın fotoğraf atman mümkünmü rica etsem ?
netflix üyeliğin son günü internet üzerinden girip, üyeliğimi iptal ettim. netflixin kumanda üzerinde tuşu var direk siteye bağlanıyor ilk sefer kayıt açıyorsunuz, tv hafızaya alıyor, sonraki bağlantılarınızda şifre girmiyorsunuz. ayrıca telefondan tv ye görüntü aktarırken tv nin wifi display özelliğini kaynaklardan seçiyorum, telefondan da ekran paylaşımını açtığımda tv yi otomatik görüyor ve bağlantı gerçekleşiyor. ekstre bir program kullanmadım, sadece iptv için tv ye ottplayer ı yükedim ama ayarlarını beceremedim, o sebeple android telefona iptv uygulamasını indirdim, iptv listelerini m3u formatında telefona indirip telefonda açıp, ekran paylayışımı ile tv den izliyorum. Bu arada evimde süperonline var, internet bağlantısında sıkıntım yok.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
netflix üyeliğin son günü internet üzerinden girip, üyeliğimi iptal ettim. netflixin kumanda üzerinde tuşu var direk siteye bağlanıyor ilk sefer kayıt açıyorsunuz, tv hafızaya alıyor, sonraki bağlantılarınızda şifre girmiyorsunuz. ayrıca telefondan tv ye görüntü aktarırken tv nin wifi display özelliğini kaynaklardan seçiyorum, telefondan da ekran paylaşımını açtığımda tv yi otomatik görüyor ve bağlantı gerçekleşiyor. ekstre bir program kullanmadım, sadece iptv için tv ye ottplayer ı yükedim ama ayarlarını beceremedim, o sebeple android telefona iptv uygulamasını indirdim, iptv listelerini m3u formatında telefona indirip telefonda açıp, ekran paylayışımı ile tv den izliyorum. Bu arada evimde süperonline var, internet bağlantısında sıkıntım yok.
bizim telefonlarda sanırım yok o özellik ekran yansıtmışken fotoğraf atman mümkünmüdür

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
bizim telefonlarda sanırım yok o özellik ekran yansıtmışken fotoğraf atman mümkünmüdür

IMG_20190612_211837_HDR.jpg
IMG_20190613_071832_HDR.jpg
Screenshot_2019-06-12-21-18-17-002_com.android.settings.png

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
Emeğine sağlık abi teşekkür ediyorum hangi marka model cihaz kullanıyorsun ?
Vestel 43UD8360 4K Smart Tv + Telefonum Xiaomi Redmi Note 2 ayrıca çocuklarımda LG K10 2017 ve LG G4 var onlarda sorunsuz olarak TV ile ekran paylaşımı yapıyorlar. Sadece Dell inspiron 5537 Laptopumdan kablosuz ekran paylaşımını beceremedik, onu da 4k HDMİ kablo ile TV ye bağlıyorum.

fatihtk Çevrimdışı

fatihtk

Yeni Üye
11 Haz 2019
30
35
Bende iki model arasında kaldım galiba kararım iki model arasından olacak SAMSUNG 49NU7100 yada VESTEL 49NU9200 samsung da çekincem sunny atmaca elektronik markasının birleştiriyor olması yıllardır sunny markasının ne yaptığını neler yapabileceğini gördük.

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
Bende iki model arasında kaldım galiba kararım iki model arasından olacak SAMSUNG 49NU7100 yada VESTEL 49NU9200 samsung da çekincem sunny atmaca elektronik markasının birleştiriyor olması yıllardır sunny markasının ne yaptığını neler yapabileceğini gördük.
burada birkaç gün önce adminlerden biri awox 55 ekran tv nin incelemesini yaınlamıştı, çok uygun fiyata paneli de lg miydi neydi, onu ibr incele istersen, böyle fırsatlar her zaman denk gelmiyor. benim aldığım tv de şuan 2700 lira civarından mart başından bu yana 610 lira zam gelmiş durduk yere

Geri
Üst Alt