Televizyonum bozuldu ne alacagimi sasirdim

A Çevrimdışı

Aligüngör

Yeni Üye
31 May 2019
5
38
Merhaba tavsiye formu üyeleri arcelik a40lb 5433 marka led tv 5 yıl sonra bozuldu ses var görüntü yok 500 ila 700 tl gibi bir onarım teklifi aldım.Bende yaptırmak yerine tv araştırmasına başladım axen AX49UIL08 ile vestel 49UD8200 fiyat olarak gözüme carpti.Ikiside 4k ultra hd ama axende kafamda deli sorular var. Biraz daha memlayi artırıp lg veya samsung gibi bir urunmu alsam diye düşünmeye basladim ama ondada parasal çok fark oluyor. Aklıma 49" tv yi taktım bi kere axendeki 4k olayida iyice aklıma yerleşti çıkmaza düştüm ondan dolayi 4k arastiriyorum ama fiyatlar cok acayip yerlere geliyor sizlerin fikirlerini almak için bu konuyu açtım bu konu ile ilgili bana yardımcı olursanız sevinirim.Simdiden teşekkür ederim

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56
vestele bak derim.bende mart başı 2019 model vestel 43ud8360 4k smart tv almıştım, memnunum bir sorunum yok paneli lg ips panel, evimde süperonline fiber internet var, youtube dan istediğim videoyu sorunsuz izliyorum veya diğer tv ve dizi platformlarını da sorunsuz olarak izliyorum üyelik istemeyenleri tabii ki, netflix i bir ay ücretsiz denedim, onda da sorun yoktu bilgine, yabancı markalara boşuna döviz kaptırmaya gerek yok.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
40" arçelik tv de o fiyatlara yükselecek ne arıza bulmuşlar merak ettim doğrusu.

PİXEL teknoloji 6 ay ücretsiz hizmet kapsamında sadece arızalı olan donanımın bedelini ödeyerek tv yi kurtarma şansınız var. Siz yine yeni tv alacaksanız alın lakin bu tv çöp olmasın en azından.

Axen sunny Elton keysmart konusunda sevgili @muratala53 kardeşime katılıyorum.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
ali kardeşim Smart Ağırlıklı kullanacaksan Samsung al derim :ok

Samsung pahalı gücüm yetmez dersen Vestel Tabiki bu arada özellik açısından Vestel Samsungu bayağı Solladı.

A Çevrimdışı

Aligüngör

Yeni Üye
31 May 2019
5
38
Yorumlariniz için teşekkürler arkadaşlar bugün gittim bir kaç yer daha gezdim Ben Ankara Polatlida oturuyorum sadece buyuk olarak teknosa ve samsung bayileri var onlardaki tvlerde kısıtlı ve pahalı bende Vestele giderek 49UD9200 aldım yarın sabah kurulum yapılacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

40" arçelik tv de o fiyatlara yükselecek ne arıza bulmuşlar merak ettim doğrusu.

PİXEL teknoloji 6 ay ücretsiz hizmet kapsamında sadece arızalı olan donanımın bedelini ödeyerek tv yi kurtarma şansınız var. Siz yine yeni tv alacaksanız alın lakin bu tv çöp olmasın en azından.

Axen sunny Elton keysmart konusunda sevgili @muratala53 kardeşime katılıyorum.
Valla bilmiyorum ileri zamanda yaptırırım diye kutusuna koyup kaldiracam panel tamiri denildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yorumlariniz için teşekkürler arkadaşlar bugün gittim bir kaç yer daha gezdim Ben Ankara Polatlida oturuyorum sadece buyuk olarak teknosa ve samsung bayileri var onlardaki tvlerde kısıtlı ve pahalı bende Vestele giderek 49UD9200 aldım yarın sabah kurulum yapılacak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlısı olsun
Kurulum ve kullanım sonrası yeni bir konu açarak görsel ve sözel yorumlarınızı yazarsanız sizden sonrakiler ve bize iyilik yapmış olursunuz
Güle güle kullanın

Moderatör tarafında düzenlendi:
A Çevrimdışı

Aligüngör

Yeni Üye
31 May 2019
5
38
Merhaba arkadaşlar televizyonu bugün baya bi kurcaladım 1.5 gb ram varmış kanal taramasını çok kısa 20 sn gibi bir sürede yaptı 4k video deneyimi çok başarılı kanal geçişleri gayet makbul bir hızda benim eski tvye göre çok iyi internette bağlanma hızı mükemmel youtubede baya bi video seyrettim donma kasma yok netflix var 1 ay ücretsiz ama üyelik yaptırmadım üyelik sırasında kredi kartı istiyor 1 ay sonra iptal edebiliyormusuz. Kumandası çok kullanışlı eskisi ile hemen hemen aynı zorlanmadim kullanırken telefondan baglanti yaparakta kullandim bu ozelligide baglanti hizi cok iyi şu anda izlenimlerim gayet olumlu goruntusu cok guzle televizyon seyrettigimizi anladim diyebilirim

20190601_204249.jpg

20190602_035745.jpg

20190602_040230.jpg

A Çevrimdışı

A.Bozoğlu 

Süper Üye
25 Eki 2017
626
Merhaba arkadaşlar televizyonu bugün baya bi kurcaladım 1.5 gb ram varmış kanal taramasını çok kısa 20 sn gibi bir sürede yaptı 4k video deneyimi çok başarılı kanal geçişleri gayet makbul bir hızda benim eski tvye göre çok iyi internette bağlanma hızı mükemmel youtubede baya bi video seyrettim donma kasma yok netflix var 1 ay ücretsiz ama üyelik yaptırmadım üyelik sırasında kredi kartı istiyor 1 ay sonra iptal edebiliyormusuz. Kumandası çok kullanışlı eskisi ile hemen hemen aynı zorlanmadim kullanırken telefondan baglanti yaparakta kullandim bu ozelligide baglanti hizi cok iyi şu anda izlenimlerim gayet olumlu goruntusu cok guzle televizyon seyrettigimizi anladim diyebilirim

20190601_204249.jpg

20190602_035745.jpg

20190602_040230.jpg
Hayırlı olsun.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32

20190601_204249.jpg

20190602_035745.jpg

20190602_040230.jpg

yeni gördüm kumanda çok iyi olmuş. orta tuş ışıklı sanırsam pil düşmanı olur.:hmm:hoba1

bunun dışında değişik özellikler var mı duymadığımız?güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle hayırlı olsun.

C Çevrimdışı

coolwhisper 

Aktif Üye
8 Mar 2019
235
56

20190601_204249.jpg

20190602_035745.jpg

20190602_040230.jpg
netflixe üye olurken ben sanal kart numarası ile üye oldum, unutma durumunda sanal kartta para olmadığı için otomatik alamaz. bu arada size mesaj gelir, üyeliğinizi iptal ettirirsiniz.

Geri
Üst Alt