Adem Helvacı adamsın admin?
Ben mb97 anakartli tv ye mb97 li kart taktigimda uyumsuzluk cikmisdi; görüntü siyah beyaz idi.Uyum konusunda ilk önce kablo baglanti yerlerini kontrol etmeniz lazim, eger uyumlu ise panel yazilimi konusunda uyumsuzluk cikma ihtimali var.sizin panelizin satin alacaginiz anakartin paneliyle ayni olmamasi durumunda sorun cikabilir,bunu panel dosyasi yükleyerek cözmek mümkün..Satıcı uyumlu olduğunu söyledi.
Ne dersiniz?
Panel kodları aynı.Ben mb97 anakartli tv ye mb97 li kart taktigimda uyumsuzluk cikmisdi; görüntü siyah beyaz idi.Uyum konusunda ilk önce kablo baglanti yerlerini kontrol etmeniz lazim, eger uyumlu ise panel yazilimi konusunda uyumsuzluk cikma ihtimali var.sizin panelizin satin alacaginiz anakartin paneliyle ayni olmamasi durumunda sorun cikabilir,bunu panel dosyasi yükleyerek cözmek mümkün..
Bu durumda ne dersiniz?
ilgine teşekkür ederim dün buldum ve topladım tv yi.Usta baktım elimde bu modelden yok
TV barkod bilgilerini ulaştırırsanız fiyat bilgisi paylaşabilirizmerhaba arkadaşlar
elimde LG 50Lf650V televizyon var ve ekranı kırık.
bu tv ye uygun panel nereden bulabilirim?
teşekkürler.
Panel fiyatı 977.30TLiyi günler arkadaşlar.
elimde vestel 42pf7175 model 7120140 400045 seri numarali tv var. paneli kırık. tamiri mümkün mü acaba ? servis 1200 tl istedi.
Samet POLAT
0539 833 77 84