S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
64
Merhabalar değerli üstadlar. 10 gündür tv araştırıyorum. Kafam çok karıştı. 1800-2400 arası tv tavsiyesine ihtiyaç var. Kimisi o kadar para vermee gerek yok android tv box alırsın aynı işi görüyor dedi. Normal bir tv + android tv box alın diyenler var. wifi olmalı. 50 inç ten büyük olmamalı. Oda da izleme mesafesi kısa çünkü.
elinizde mevcut bir tv niz var mı?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhabalar değerli üstadlar. 10 gündür tv araştırıyorum. Kafam çok karıştı. 1800-2400 arası tv tavsiyesine ihtiyaç var. Kimisi o kadar para vermee gerek yok android tv box alırsın aynı işi görüyor dedi. Normal bir tv + android tv box alın diyenler var. wifi olmalı. 50 inç ten büyük olmamalı. Oda da izleme mesafesi kısa çünkü.
Android box iyi güzel de, uydu alıcı tv de, smart harici kutuda olunca bana göre anlamsız oluyor. Dahili uydu alıcısına sahip bir android box ise o ayrı konu :ok

Mesela (İlgili markayı pek sevmem ama) Goldmaster 4K Android Udu alıcılı kutusu gibi bir ürün ile LG panelli bir AWOX 50'' tv ile tam da istediğiniz rakama kombin oluşturabilme imkanınız var gibi görünüyor :)

( 1699tl U5000STR + 699tl Goldmaster 4K Android box) = 2400TL :ok

M Çevrimdışı

murtika

Yeni Üye
5 Şub 2019
6
35
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır TV arayışı içerisindeyim düğün yapacağımdan dolayı eksik olarak tv kaldı bütçeyi çok zorlamak istemiyorum fakat 3 model arasında kaldım philips 50pus7303/62 , lg 50uk6470plc , Samsung 50nu7400 ekran tercihim evin oturumundan dolayi 49-50 inc istedim bu tvlerin fiyatlari hemen hemen ayni gibi samsung biraz pahali 6-7 yıldır hiç tv izlemiyorum bekar evimde de tv hic almadım ama konu evlilik olunca işler değişiyor bilgisayarım her işimi görüyor fakat tv konusunu çözemedim panel tipleri olsun hz olayları çok karmaşık geliyor genel olarak tv de benim aradığım smart ve netflix olsun yeterli bunlardan hangisi yada baska onerebileceginiz nedir butce zorlayarak 4000 lere cikabiliyorum yardimlariniz için şimdiden teşekkür ederim

A Çevrimdışı

aslan23

Yeni Üye
9 May 2019
7
46
Android box iyi güzel de, uydu alıcı tv de, smart harici kutuda olunca bana göre anlamsız oluyor. Dahili uydu alıcısına sahip bir android box ise o ayrı konu :ok

Mesela (İlgili markayı pek sevmem ama) Goldmaster 4K Android Udu alıcılı kutusu gibi bir ürün ile LG panelli bir AWOX 50'' tv ile tam da istediğiniz rakama kombin oluşturabilme imkanınız var gibi görünüyor :)

( 1699tl U5000STR + 699tl Goldmaster 4K Android box) = 2400TL :ok
Hocam peki smart wifili ne önerirsiniz? awox 55 inç için bayağı düşündüm ama çok büyük 120 cm sehpa var tv de neredeyse o kadar üzerinde sırıtacak. awoxun aynı özelliklerde 50 veya 49 luk modelleri yok mudur? Veya başka marka da olabilir. teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

elinizde mevcut bir tv niz var mı?
Tüplüden geçiş yapıcaz inşallah :ara

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
64
Hocam peki smart wifili ne önerirsiniz? awox 55 inç için bayağı düşündüm ama çok büyük 120 cm sehpa var tv de neredeyse o kadar üzerinde sırıtacak. awoxun aynı özelliklerde 50 veya 49 luk modelleri yok mudur? Veya başka marka da olabilir. teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tüplüden geçiş yapıcaz inşallah :ara
[/QU
Hayırlısı, o zaman Adil Bey takip .:)

E Çevrimdışı

efsanefrk

Yeni Üye
10 May 2019
12
35
Herkese merhabalar.Aranızda yeniyim evimizin salonuna yeni bir tv alma ihtiyacı var, ihtiyacın sebebi ise salonumuzun büyük olması ve buna karşılık eski tüplü tvmizin yeterli gelmemesi.En yakın izleme mesafesi 3 metre ve bu bile yeterli kaliteyi sağlayamıyor bize.Bu konu başlığının yılbaşından bu yana yazılanların büyük bir kısmını okumaya çalıştım dolayısıyla kafam biraz karıştı. Daha önce aklımda sadece samsung sony lg gibi bilinen markalar vardı ama burda okudugum kadarıyla bircok marka zaten bu markaların panellerini kullanıyor ve 3 aşağı 5 yukarı aynı sayılabilecek düzeyde. Şimdi benim sizde yardım istediğim konu şu hangi tvyi almalıyım bana 1-2 alternatif sunacak şekilde bir tv önerisinde bulunabilir misiniz? Tv için beklentilerim şunlar:

-İzleme mesafesi en az 3 en uzak ise 5 metredir.Bunun için sanırım 55 inç tv yeterli diye düşünüyorum.
-Genelde normal tv kanalları, film ve mümkün olursa ıp tv üzerinden maç yayınları izlenecek. (Ip tv özelliğine sahip tv var mıdır bilmiyorum bu ıp tv konusunda da bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.)
-Tvye bazen kişisel bilgisayarımla veya telefonumla bağlanabilirim.
-Biz elektronik eşyalar konusunda uzun süreli bir kullanıcı tipiyiz o sebeple alımşken bir kere alalım sorun çıkartmayacak sağlam ve uzun vadeli bir şey olsun istiyoruz.
Gördüğüm kadarıyla @Ado bey forumun en yetkili ve deneyimli kişisi.Öncelikle kendisi ve diğer deneyimli konuya hakim arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

E Çevrimdışı

Ertanpel 

Aktif Üye
9 Nis 2019
394
Adem Helvacı Ado, hocam
Regal 50R7520U
Vestel 49ud8200 yorumlarmisiniz arkadasima onericem bayadir bekletiyorum ben kendime 49ud8200 almıştım arada bir miktar fiyat farkı var sizce şasesi paneli bakımından bu fiyat farkına değer mi hocam birde bunlara yakın bir awox markası sunabilirmisiniz ve bunun şasesi panelini söyleyebilirmisiniz zahmet olmassa

Son düzenleme:
O Çevrimdışı

oguzturhan

Yeni Üye
16 Mar 2019
8
35
İyi akşamlar hayırlı Ramazan’lar.. SAMSUNG 55Q6FN modelini nasıl bilirsiniz konunun uzmanı abilerim kardeşlerim?? NU8000’e kıyasla ya da LG SK8500 Direct LED modeline kıyasla..

kazim450 Çevrimdışı

kazim450

Yeni Üye
12 May 2019
23
34
İyi akşamlar hayırlı Ramazan’lar.. SAMSUNG 55Q6FN modelini nasıl bilirsiniz konunun uzmanı abilerim kardeşlerim?? NU8000’e kıyasla ya da LG SK8500 Direct LED modeline kıyasla..
Hayırlı ramazanlar. Samsung qled modellerini ben de biraz araştırdım.Burdaki üstadlar muhakkak daha iyi bilirler ama oled görüntüsüne yakın bir kalite verdiğini vaadediyor samsung. Bence güzel televizyon. Bu arada Adem abi Adem Helvacı Ado özel mesaj atabiliyor muyum sana bulamadım nasıl yapacağımı. Ben yapamadım müsait bi zamanında sen ö.m. atıp sana ulaşabilmemi sağlayabilirsen eğer çok mutlu olurum. Selametle

N Çevrimdışı

nimenza

Yeni Üye
12 May 2019
1
30
Merhabalar, ben de televizyon seçmeye çalışıyorum. Aşağıda belirttiğim modeller arasında kaldım. İçlerinden 58GCU8905B ve 55UK6470PLC'i canlı gördüm güzel gözüküyorlardı, diğerlerine denk gelemedim. İnternette 58GCU8905B ve 55V6863DAT hakkında yeterince bilgi bulamadım.
Temelde uydu kanalları izlenecek, ara sıra Netflix ve harici harddisk üzerinden filmler (Samsung'dan vazgeçmemin bir nedeni). Hafif yan açılardan izleyen de olacak fakat incelemelerim sonucu VA panelin sorun olacağını düşünmüyorum.
Alttaki modeller hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Başka önerileriniz varsa onlara da açığım. Şu an aklımda Grundig var.

-Grundig 58GCU8905B Barcelona - 4.273 TL
-Toshiba 55V6863DAT - 3.999 TL
-Vestel 55UD9200 - 3.545 TL
-LG 55UK6470PLC - 3.999 TL
-LG 55UK6300PLB - 3.919 TL

E Çevrimdışı

engineer06

Yeni Üye
13 May 2019
4
36
Merhaba bugun vestel 55ud9360 modelini aldim. Ayni fiyata 55ud9650 modelini de alabilirim. Sizce degistirmeli miyim? Hangisini tavsiye edersiniz.
Aslinda 49ud9200 modelini düşünüyordum ilk başta. Acaba 49ud9200 modelini mi alsam?
Not: tv teslim olmadığı ve faturasi kesilmediği için değişim yapabilirim

Let's _be_ honest Çevrimdışı

Let's _be_ honest

Süper Üye
30 Mar 2018
666
Geçen salı günü bayiiye verdiğimiz 49ud9200 model TV hala gelmedi
1 hafta olacak . Bu televizyonları bayii sipariş verirken Manisa fabrikasından mı veriyor. Ben gidemedim işten dolayı babam gitti sordu, ilgisiz gibi dedi sanki. Hayır bunun bir süresi var ise bekleyelim, yoksa internetten bakarım. Daha önce böyle bir süreç yaşayan oldu mu?

A Çevrimdışı

aos64

Yeni Üye
13 May 2019
2
29
selamlar

2500tl altı bir televizyon arıyorum.kullanılacak oda 16 metrekare,40-43inç arası modeller olabilir galiba.ağırlıklı kullanım günlük yayınlar,sıklıkla futbol maçları ve youtube.panel kalitesinden çok ödün vermeyeceksek 4k ve hdr öncelikli tercih,almışken 4k olsun yani.fiyat bandında çok fazla model yok fakat gene de seçmekte kararsız kaldım.önerileri bekliyorum,teşekkürler.

E Çevrimdışı

Edizay

Yeni Üye
14 May 2019
7
36
Arkadaşlar merhaba . Toshiba 49v5863 4k uhd smart TV şu an migrosta 2950 TL . Yine orada 49 inç 49nu7100 modeli 3500 TL .Toshiba fiyatından ötürü cazip gelmekte ama hiç bilgim yok . Samsung 'un bu modeli ise bluetoothsuz .ne önerirsiniz

Geri
Üst Alt