Y
yilmazkalcin
Yeni Üye
- 23 Şub 2021
- 27
- 36
Ben buna katılmıyorum, satış danışmanına rica ettim ps bağladı fifa oynadık, rica ettim karasal yayın bağladı uydudan tv izledik, rica ettim 4k video açtı youtube'dan video izledik. Sonuç, eve geldiğimde mağazada ne izlediysem onu görüyorum. ( NOT : Marmara Park Mediamarkt için geçerli söylediklerim...)
Valla çok iyimiş hocam, uydu yayınını açan mağaza hiç görmedim, ben anadolu yakasındayım, dediğiniz mağaza bana çok uzak 70km üstü,
malum istanbul trafiği 70km gitmek 2 saati bulur, yol boş olsa bile 1 saati geçer, o yüzden maalesef oraya gitmem zor,
Yukarıda da sordum ama herhalde gözünüzden kaçtı,
Size denk gelmem süper oldu hocam, kullanıcı olarak daha detaylı bilgi verebilirsiniz.
ben özellikle kanal geçişlerini merak ediyorum, eski sony tv de çok yavaş kanal geçişi vardı, malum mağazalarda uydu yayını olmadığındna bunu test edemiyoruz.
kanal geçişleri nasıl, tv yi açınca yavaş mı açılıyor, açma tuşuna basınca tv açılıp normal bir şekilde donma olmadan uygulamalara geçebiliyor musunuz
kumandanın kullanımı nasıl, sesli arama falan nasıldır samsung da çok geri bir sesli komut var, kanal ismini verince eski sony tv de değiştiriyordun, samsung da kanalın numarasını söyleyince değiştiriyor, sesli arama da geri kalmış bazı cümleleri anlamıyor, birde basılı tutmak lazım arama yapmak için