M Çevrimdışı

Maviplanet

Yeni Üye
31 Ağu 2017
26
Mevcut tv nin baktığın iki modelden de daha iyi renk üretimi, daha iyi hareket isleme daha iyi yerel karartma algoritması var. Elinizdekiyle devam ederdim.
Sony i kullanmaua devam edecegiz. Bu baktigimizi diğer odada kullanacagiz inşallah. Şuan eski bir samsung tv var bozuldu, onun yerine aliyorum.
45 bin bandında 55 inc alinabilecek başka bir tv var mi tavsiye edeceğiniz.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,295
Sony i kullanmaua devam edecegiz. Bu baktigimizi diğer odada kullanacagiz inşallah. Şuan eski bir samsung tv var bozuldu, onun yerine aliyorum.
45 bin bandında 55 inc alinabilecek başka bir tv var mi tavsiye edeceğiniz.
55QNX1D Samsung
Bu model alttan değil arkadan. Yani QN85 modele benzeri

M Çevrimdışı

Maviplanet

Yeni Üye
31 Ağu 2017
26
55QNX1D Samsung
Bu model alttan değil arkadan. Yani QN85 modele benzeri
MEdi mark a gittim. 2 rv yi karsilaştirmak için. Işlemci kalitesi ve kanal geçisleri samsung da dahaiyi diyorlar ki sanirim bende fark etrim ama goruntu nün renk gercekliği istiyorsan lg qned diyorlar.

Siz olsaniz 40-50 bin bütce ile ne alirdiniz 55 inch.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,295
MEdi mark a gittim. 2 rv yi karsilaştirmak için. Işlemci kalitesi ve kanal geçisleri samsung da dahaiyi diyorlar ki sanirim bende fark etrim ama goruntu nün renk gercekliği istiyorsan lg qned diyorlar.

Siz olsaniz 40-50 bin bütce ile ne alirdiniz 55 inch.
Ips panelin özelliklerinden bahsediyorlar renkler daha doğru vb. Eksileri kontrast ve siyahın daha kötü olması. Va panelinde artıları eksileri var.
Ben olsam üzerine 10 daha koyarim oled alırım. Baktığın iki modelde kullandığın xh dan aşağı bir görüntü alırsın. Oled alırsan mevcut tv den yukarı bir noktaya taşır

M Çevrimdışı

Maviplanet

Yeni Üye
31 Ağu 2017
26
icinize sinen 1-2 oled oneriniz ne olur du. 10 bin dsha derken tam olarak bizi ney mutlu eder.

Ips panelin özelliklerinden bahsediyorlar renkler daha doğru vb. Eksileri kontrast ve siyahın daha kötü olması. Va panelinde artıları eksileri var.
Ben olsam üzerine 10 daha koyarim oled alırım. Baktığın iki modelde kullandığın xh dan aşağı bir görüntü alırsın. Oled alırsan mevcut tv den yukarı bir noktaya taşır
Oled olarak hangi tv leri secerdiniz. 10 bin derken tam olarak model verebilirmisiniz.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,295
NEden lg degil de samsung. Daha uygun olduğu için mi.
Evet. Bir onun için, birde qd-oled kullanıyor bu seride. LG B5 oled de iyi. Ama bu panel hdr da bir tık daha iyi ve renklere sahip. Daha iyi renk üretimi var. LG B5 de çok iyi ama aynı fiyatta olsa qd-oled i ben tercih ederim ilk olarak

M Çevrimdışı

Maviplanet

Yeni Üye
31 Ağu 2017
26
Evet. Bir onun için, birde qd-oled kullanıyor bu seride. LG B5 oled de iyi. Ama bu panel hdr da bir tık daha iyi ve renklere sahip. Daha iyi renk üretimi var. LG B5 de çok iyi ama aynı fiyatta olsa qd-oled i ben tercih ederim ilk olarak
Maşallah, bu kadar detay bilgiye nasil sahipsiniz. Mesleğiniz nedir acaba.

Birde, vatanda s85f modeli 70 bin, hepsiburadada 57 bin ama rastgele saticilar. Bir guven olurmu onlarda. Hafta sonlari belki fiyati düşer vatanda.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
2,295
Maşallah, bu kadar detay bilgiye nasil sahipsiniz. Mesleğiniz nedir acaba.

Birde, vatanda s85f modeli 70 bin, hepsiburadada 57 bin ama rastgele saticilar. Bir guven olurmu onlarda. Hafta sonlari belki fiyati düşer vatanda.
işini yıllarca severek yapmış. Emekli olmuş sadece bir adamım.

Geri
Üst Alt