Televizyon aldım, kurulum hakkında

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Diğer markaları bilmem ama arçelikte ilk kurulumda duvara yada masaya montajda katiyen ücret istenmiyor. Kutu içinden çıkmıyor askı aparatıda. Diğer markaları bilemem

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Türkçesi ne sormuş dede ?
- Satış bayisi olamazsın, öyle olsan bize yazılım değil kampanya sunardın,

- yetkili servis olamazsın, öyle olsan yazılım ile çözülemeyen sorunlarda, "servis ile görüşün" yerine "yakında isek getirin ya da kargo ile gönderirseniz yaparız" derdin,

- kutu içerisinden askı aparatının artık çıkmayacağını söyleyebilen biri, üretim bandına giriş izni olan ya da satış / pazarlamada söz sahibi olan biri olur.

- bu kadar ilgili, bu kadar bilgili ve mütevazi bi kişilik Vestel (Zorlu Holding) çatısı altında kimdir ? demek istiyor ;)

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Evet dediğiniz gibi yaptım askı aparatını kendim aldım 30 liraya.tesekkur ederim
Rica ederim ne mutlu bana yardımcı olabildiysem Servisler Maalesef Kazık ne çarparsak modunda çoğu 30 Tl lik ürünü 80 Tlye nasıl satarsın ya hadi 50 olsa anlarım ama 80 yutulabilir bir rakam değil benimde haberim yoktu taaaki kutuyu açana kadar tv nin şok oldum ya Vestel almıştık 2015 yılında askı aparatı kutunun içinde çıktı adamlar ayrıca kutulayıp paketlemiş vidalar felan herşey dahil bu fabrikaları anlamak zor donanım konusunda vestel daha iyi malzemeden çalmıyor ama samsung yazılımda çok iyi malzemen çalıyor hayret bişey ya gerçekten.

Geri
Üst Alt