Duvarı delmeden yap hem taşırsın sebhayıEvet dediğiniz gibi yaptım askı aparatını kendim aldım 30 liraya.tesekkur ederim
Duvarı delmeden yap hem taşırsın sebhayıEvet dediğiniz gibi yaptım askı aparatını kendim aldım 30 liraya.tesekkur ederim
Bu ay başladı uygulama. O nedenle geçtiğimiz aylar ve senelerde üretilen lerde bulunmaktadır
Would you write in Turkish?aort sun, ya arter sin ya da venler sin. Başka bi yer gelmiyor aklıma !! ??
Ben cevap vereyim ...Tv; alana, kullanana hayırlı olsunda,
F fikoloji sen tam olarak bu Vestel 'in neresindesin ?
Verdiğin bilgilere göre ya A: aort sun, ya B: arter sin ya da C: venler sin. Başka bi yer gelmiyor aklıma !! ?? =)
Türkçesi ne sormuş dede ?Ben cevap vereyim ...
D , hiç biri ?
- Satış bayisi olamazsın, öyle olsan bize yazılım değil kampanya sunardın,Türkçesi ne sormuş dede ?
Rica ederim ne mutlu bana yardımcı olabildiysem Servisler Maalesef Kazık ne çarparsak modunda çoğu 30 Tl lik ürünü 80 Tlye nasıl satarsın ya hadi 50 olsa anlarım ama 80 yutulabilir bir rakam değil benimde haberim yoktu taaaki kutuyu açana kadar tv nin şok oldum ya Vestel almıştık 2015 yılında askı aparatı kutunun içinde çıktı adamlar ayrıca kutulayıp paketlemiş vidalar felan herşey dahil bu fabrikaları anlamak zor donanım konusunda vestel daha iyi malzemeden çalmıyor ama samsung yazılımda çok iyi malzemen çalıyor hayret bişey ya gerçekten.Evet dediğiniz gibi yaptım askı aparatını kendim aldım 30 liraya.tesekkur ederim