Televizyon aldım, kurulum hakkında

R Çevrimdışı

ramo3567

Yeni Üye
17 Ara 2019
13
34
Merhaba, yeni TV sipariş verdim kargodan gelince servisi arayacağım kurulum icin ama şöyle bi sorum var tv yi duvara monte etmek istiyorum.Servis bunun icin benden ekstra ücret alır mı yoksa standart ücretsiz kuruluma mı girer ?

R Çevrimdışı

ramo3567

Yeni Üye
17 Ara 2019
13
34
Kutudan duvara asma aparatı çıkmıyorsa evet.

Ayrıca aparat çıksa dahi, duvara takma işlemi ücretsiz olmayabilir.
Anladım, teşekkür ederim. Sanırım servisi arayıp sormam gerek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kutudan duvara asma aparatı çıkmıyorsa evet.

Ayrıca aparat çıksa dahi, duvara takma işlemi ücretsiz olmayabilir.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen, en doğru bilgiyi onlardan alırsınız. Hangi marka model TV'yi satın aldınız?

Müşteki Çevrimdışı
22 Ara 2018
415
Kurda sormuşlar

Boynun neden kalın?

Kurt cevap vermiş:

- Her işimi kendim yaparım da ondan!

Kurulumu bizzat kendim yapmayı yeğlerim hep, size de tavsiye ediyorum.

Ürün satıcısı kurulumla ilgili sorunuza cevap olacak şerhi düşmüştür illaki. Ücretsiz kurulum dahi olsa kuracak ekibin gelmesi zaman alabilir.

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Eğer Duvara askı aparatı çıkmadıysa 80 Tl İsterler Kardeşim Oda askı aparatı için Servis Ücreti Tv Nin İnçine göre değişiyormuş bazılarına ücretsiz bazılarına Ücretli ama Tavsiyem Askı Aparatını İnternetten getirt 30-35 Tl internette bu kazığı yiyen ve tecrübe olarak 1 ay önce yaşadığım için söylüyorum Tv lerde maalesef askı aparatı çıkmıyor firmalar anca Zam Zam Zam ama Malzemeyi eksik koymayı malzemeden de kısmayı çok iyi Beceriyorlar Al sana Adalet.:ok

R Çevrimdışı

ramo3567

Yeni Üye
17 Ara 2019
13
34
Eğer Duvara askı aparatı çıkmadıysa 80 Tl İsterler Kardeşim Oda askı aparatı için Servis Ücreti Tv Nin İnçine göre değişiyormuş bazılarına ücretsiz bazılarına Ücretli ama Tavsiyem Askı Aparatını İnternetten getirt 30-35 Tl internette bu kazığı yiyen ve tecrübe olarak 1 ay önce yaşadığım için söylüyorum Tv lerde maalesef askı aparatı çıkmıyor firmalar anca Zam Zam Zam ama Malzemeyi eksik koymayı malzemeden de kısmayı çok iyi Beceriyorlar Al sana Adalet.:ok
Evet dediğiniz gibi yaptım askı aparatını kendim aldım 30 liraya.tesekkur ederim

Geri
Üst Alt