Anladım, teşekkür ederim. Sanırım servisi arayıp sormam gerek.Kutudan duvara asma aparatı çıkmıyorsa evet.
Ayrıca aparat çıksa dahi, duvara takma işlemi ücretsiz olmayabilir.
Anladım, teşekkür ederim. Sanırım servisi arayıp sormam gerek.Kutudan duvara asma aparatı çıkmıyorsa evet.
Ayrıca aparat çıksa dahi, duvara takma işlemi ücretsiz olmayabilir.
Anladım, teşekkür ederim. Sanırım servisi arayıp sormam gerek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Anladım, teşekkür ederim. Sanırım servisi arayıp sormam gerek.
LG 49UK6470 aldımAynen, en doğru bilgiyi onlardan alırsınız. Hangi marka model TV'yi satın aldınız?
İnşallah öyle olurİlk montajda ücretsiz olur para almazlar
TV i bilmem telefonu pis LGLG 49UK6470 aldım
artık vestelde de çıkmıyor. eski modellerin içinde hala mevcutVestel de genelde aparat oluyor .ve kurulumda ucretsiz monte ediyorlar
Kurda sormuşlar
Boynun neden kalın?
Kurt cevap vermiş:
- Her işimi kendim yaparım da ondan!
58ud8200 de çıktı, duruyor dolaptaartık vestelde de çıkmıyor. eski modellerin içinde hala mevcut
Bu ay başladı uygulama. O nedenle geçtiğimiz aylar ve senelerde üretilen lerde bulunmaktadır58ud8200 de çıktı, duruyor dolapta
Evet dediğiniz gibi yaptım askı aparatını kendim aldım 30 liraya.tesekkur ederimEğer Duvara askı aparatı çıkmadıysa 80 Tl İsterler Kardeşim Oda askı aparatı için Servis Ücreti Tv Nin İnçine göre değişiyormuş bazılarına ücretsiz bazılarına Ücretli ama Tavsiyem Askı Aparatını İnternetten getirt 30-35 Tl internette bu kazığı yiyen ve tecrübe olarak 1 ay önce yaşadığım için söylüyorum Tv lerde maalesef askı aparatı çıkmıyor firmalar anca Zam Zam Zam ama Malzemeyi eksik koymayı malzemeden de kısmayı çok iyi Beceriyorlar Al sana Adalet.