Telefunken QU43K800 Bluetooth hk.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Aynen, 5500 e aldım. Zaten bilerek aldım onda sıkıntı yok da keşke Bluetooth olsaydı. Şimdi çocuklar uyuyor mecbur kulaklik lazım :) artık telefondan açıp dinliyorum tv den izliyorum.
Çok güzel yöntem. 😍 Bence bir diğer kolay yol da AUX çıkışı (Kulaklık için) varsa oraya bir bt ses aktarım aparatı takmak.

Bu arada bugün dalış rekoru kırıyorum ben. :haha Güle güle, güzel günlerde kullanın.

B Çevrimdışı

burak2444

Yeni Üye
18 Ara 2022
19
34
Bt özelliğinin bu kartlara eklenmesi standart diğer cihazlar gibi doğrudan BT modülünü USB porta tak şeklinde olmaz. Uyumlu BT modülleri mevcut olabilir. Onun için ana yazılımın açılması gerekebilir.

Bu arada TV revizyonlu. Söylediğim gibi.
Anladım hocam o zaman yapacak birşey yok garantiden değişim için bir şansımı deneyeyim olmadi kulaklik çıkışına baglanan Bluetooth aparattan alacağız artık. Teşekkür ederim hepinize vakit ayırdığınız için.
slowfood slowfood teraspy teraspy

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Aynen, 5500 e aldım. Zaten bilerek aldım onda sıkıntı yok da keşke Bluetooth olsaydı. Şimdi çocuklar uyuyor mecbur kulaklik lazım :) artık telefondan açıp dinliyorum tv den izliyorum.
Aslında yazılım içinde vardır BT :) Yeni kart çünkü ama profile erişilemiyor ,24'' vardı ,alayım dedim (arkadaş alacaktı ben ona ödeyecektim, malum emekli olunca :) ) ,en azından kartın içine girmek için bakalım olacak mı diye ,ama istemedim çünkü artık yoruldum ,gençler uğraşsın biraz da :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Anladım hocam o zaman yapacak birşey yok garantiden değişim için bir şansımı deneyeyim olmadi kulaklik çıkışına baglanan Bluetooth aparattan alacağız artık. Teşekkür ederim hepinize vakit ayırdığınız için.
slowfood slowfood teraspy teraspy
Hiç elleme kabul etmezler ,ama şansımı deneyeyim dersen tamam :) 5500 tv almışsın,koltuğa sırtını daya,kablolu kulaklık tak benim gibi keyfini sür :ok

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Aslında yazılım içinde vardır BT :) Yeni kart çünkü ama profile erişilemiyor ,24'' vardı ,alayım dedim (arkadaş alacaktı ben ona ödeyecektim, malum emekli olunca :) ) ,en azından kartın içine girmek için bakalım olacak mı diye ,ama istemedim çünkü artık yoruldum ,gençler uğraşsın biraz da :ok
Vardır ama Sayın Emmi kartın bildiğimiz iki versiyonu var. (Donanım versiyonu) G31 > 2GB Ram, G32 > 1 GB Ram düşürülmüş sürüm. Muhtemelen plaket aynı bile olsa donanım yönünden eksiktir diye düşünüyorum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Kablolu nasıl bağlıyorsunuz, uzun mu kablo :)

şöyle bir aparat buldum olursa bunu alacağım en kötü işte.
Hem de 7m :) kesip kablo eklemiştim,ama hanım "evin içi kablo doldu"deyip duruyor(du) ,onu da kablo gizleyici ile çözdüm :) Çünkü alman kanalından 80 lerin müziklerini dinliyorum mutlaka (19 derece astra uydusu- deluxe music)

Geri
Üst Alt