Hem de 7mkesip kablo eklemiştim,ama hanım "evin içi kablo doldu"deyip duruyor(du) ,onu da kablo gizleyici ile çözdüm
Çünkü alman kanalından 80 lerin müziklerini dinliyorum mutlaka (19 derece astra uydusu- deluxe music)
Bende kablo takıntısı var

Hem de 7mkesip kablo eklemiştim,ama hanım "evin içi kablo doldu"deyip duruyor(du) ,onu da kablo gizleyici ile çözdüm
Çünkü alman kanalından 80 lerin müziklerini dinliyorum mutlaka (19 derece astra uydusu- deluxe music)
Koç burcumusun sende yoksaBende kablo takıntısı varkablolar görünmesin diye kapı pervazi içinden duvar içinden verdim uydu kablosunu, prizden de gizleyecektim ama sürekli enerjiye bağlı kalacakti. Bir tane anahtar alinca onuda duvar içinden götüreceğim ama
![]()
![]()
Hepsi iyi güzel de o anahtarı oraya koyan elektrik ustası kör oldu mu?Bende kablo takıntısı varkablolar görünmesin diye kapı pervazi içinden duvar içinden verdim uydu kablosunu, prizden de gizleyecektim ama sürekli enerjiye bağlı kalacakti. Bir tane anahtar alinca onuda duvar içinden götüreceğim ama
![]()
![]()
Valla her defasında ben sinir oluyorum nasıl yaptılarsaHepsi iyi güzel de o anahtarı oraya koyan elektrik ustası kör oldu mu?![]()
Bu arada siz olmadığınızı varsayarak böyle bir espri yaptım. Yerinde olmadıysa kusura bakmayın. Benimde terazi takıntım olduğu için.
Yok balıkKoç burcumusun sende yoksa![]()
Zaten benimde dikkatimi o çekti. Altı üstü iki kablo, sağına, soluna, üstüne, altına bir yere yerleştir. Pervazı niye kesiyorsun?Valla her defasında ben sinir oluyorum nasıl yaptılarsahadi onu da geçtim kapıları değiştirirken usta Pervazi kesip içine oturtmuş sonradan gördüm. Ama orayı da yapicam vakit bulursam
Yok balık![]()