Ado Anıtkabir 'e gitti. Dönecek...
4 bin civarı rakam 11.11 e denk gelen uygun bi kuponla 3bin küsüre de alınabilir. Alınır bu tv, Vestel; pixcellence yokta augen var; kalan hemen her özellik diğer tv ler ile aynı sayılır (hz değeri, smart özellikleri) bu devirde (dolar ve euro 'ya tırap ve merkel e söz geçirilemezken) bu fiyata, bu boyutta, böyle bir tv almak uygun gelir kanısındayım.
Sizin "alınır mı ?" 'dan kastınız bu değil, çok derinlemesine teknik ve taktik bilgi ise onuda sağlarız, sıkıntı yok; onun hakkında da bir çift lafım var beyim ! Beeen, ben ! Yaşar Usta !! =)
Tv Va panel; tam karşıdan izleme ile çapraz açılardan izleme arasında tat farkı olur, yan bakış açısı arttıkça kırmızı pembeye, sarı yeşile çalar. Yan açı dediğim olay tv nin sağına ya da soluna sıfırlayacak yan açı değil; "ohooo oo o... öyle ise bu tv alınmaz !" demeyin hemen !
forumda farklı model tvlerin va panel tanıtım videolarında bu farkı görebilirsiniz.
Tam karşıdan ise bu panelde siyahın tadına doyamazsınız.
Sonuçta 3-4 değil de, 6-7 binlerde tv de alsanız aynı panel olacak, aynı şey onda da var yani. Bu kusur ya da sorun değil kısaca. Özellik; dizel değil de benzinli; ikisi de a noktasından b noktasına sizi götürmek için icat edilmiş birer element; gibi.
Diyeceklerim bu kadar;
Ado abimin ekleyeceği olur diye mikrofondan uzaklaşıyorum, saygılar...