TELEFUNKEN 65TU7040 Ürün Bilgi Başlığı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar Merhaba;

T trkkrsy Arkadaşımızın talebi üzerine ürün hakkında bilgi içeren konu başlığı oluşturdum.

Ürün markamız TELEFUNKEN
Modelimiz TU7040
Ürünümüz UHD bir televizyondur.

VESTEL tarafındna üretilmiş ve yine VESTEL güvencesindedir. Servis hizmeti VESTEL yetkili servisleri tarafından sağlanmaktadır.

Nereden satın aldığınıza bakılmaksızın koşulsuz 3 yıl garantilidir.
Ücretsiz Montaj Hizmeti Mevcuttur ancak nakliye hizmeti yoktur.

Ürünümüzde SAMSUNG panel ve MB130 anakart mevcuttur.

Diğer Teknik Özellikleri Aşağıdadır. Bunların dışında merak ettikleriniz var ise sorabilirsiniz :ok

DVB HD DVB-T2/C/S2(HEVC)
SCART YOK
HDMI IN 3
USB 2
PVR READY YOK
USB DIVX SUPPORT YOK
PIXELLENCE SOFT
PIXELLENCE NAME augen
SOUND DTS TruSurround+DTS HD
HD/FULL HD UHD
100Hz YOK
HDR HDR10
PANEL TYPE D-LED NB
CI+ VAR
POWER SAVE MODE VAR+ERP
CONNECTIVITY VAR
NERO MEDIA HOME YOK
DLNA/AVS VAR(AVS)
HBBTV VAR
WIRELESS_DISPLAY VAR
OPEN BROWSER VAR
NETFLIX VAR
WI FI VAR(INTERNAL)
BLUETOOTH VAR
TKGS VAR
CEC_ARC VAR
SPDIF OPTIC OUT VAR
INTERNAL SUBWOOFER VAR
SMR 1200HZ

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Emeğinize sağlık,

D-led na denilen şu videodaki direct led backlit mi oluyor ?

Bir de,

- dlna kablosuz media paylaşımı (foruma terimler sözlüğü ekleyelim lütfen :) ) bu yok, avs var denilmiş. Avs ne oluyor ? :)
- bir de, cec_arc var. Dr bu nedir ? :)

Saygılar.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
T trkkrsy merhaba. DLNA, televizyonunuzun bağlı olduğu ağ üzerinden dosyalarınızı televizyonda görüntülemenizi sağlayan bir teknolojidir. Bilgisayarınızdaki, telefonunuzdaki dosyaları USB bellek, sabit disk sürücüsü kullanmadan televizyonda oynatmanızı sağlar.

HDMI CEC isimli teknoloji isminden de anlaşılacağı üzere, HDMI arabirimi ile bağladığınız cihazları tek kumandadan yönetmenizi sağlayan bir teknolojidir. Bu özelliği kullanabilmeniz için HDMI ile bağladığınız cihazın HDMI CEC teknolojisini desteklemesi gerekmektedir. Bu özelliği desteklemeyen bir cihazla bu iletişimi kuramazsınız.

HDMI ARC (ARC = Audio Return Channel / Ses Dönüş Kanalı) ise isminden de anlaşılacağı üzere HDMI arabirimi üzerinden ses sisteminizi bağlamanızı sağlayan bir teknolojidir. Sayısal (digital) bir arabirimdir. Optik / koaksiyel arabirimlerine göre daha yüksek bant genişliğine sahiptir, DTS Master Audio, DTS HD, Dolby Atmos, Dolby True HD gibi ileri düzey ses biçimlerini cihazlar arasında taşıyabilmektedir.

(Aktarabileceğiniz ses formatları HDMI sürümüne ve cihazlarınızın desteğine göre değişir.)

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
Bilgilendirmeler için çok teşekkürler, hemen her gün yeni bir teknoloji ve bu teknolojiye uygun kısaltmalar çıkıyor. Takip mesafesi az açıldığında görüş bir anda sıfıra iniyor :)

Şimdi bu tv nin paneli videosunu attığım d-led midir ?

Saygılar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bilgilendirmeler için çok teşekkürler, hemen her gün yeni bir teknoloji ve bu teknolojiye uygun kısaltmalar çıkıyor. Takip mesafesi az açıldığında görüş bir anda sıfıra iniyor :)

Şimdi bu tv nin paneli videosunu attığım d-led midir ?

Saygılar.

DLED dir :ok

Saygı bizden :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bu arada önerileriniz üzerine bir teknik terimler sözlüğü hazırlamak için ufak bir dosya açtım.

En kısa zamanda bitirp bir konu başlığı yapıp hatta üst konu olarak da sabitlemeyi düşünüyorum :ok

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
206
Bu arada önerileriniz üzerine bir teknik terimler sözlüğü hazırlamak için ufak bir dosya açtım.

En kısa zamanda bitirp bir konu başlığı yapıp hatta üst konu olarak da sabitlemeyi düşünüyorum :ok
Abi selamlar nasılsınız
terimler sözlüğü için vestel international 2018 tv kataloğu var sitesinde belki merak edenler için hazırladığınız başlığın altına koyabilirsiniz
Burada hdr wcg hb dv gibi terimlerin de ne olduğundan bahsedilmiş ayrıca yeni sezon kasa yapıları vs.

birde abi alakasız olacak ama rica etsem regal 43r6080f ile ilgili bilgi verebilir misiniz slim kasa, dvd, panel , anakart vs. (daha öncede dvd li modeller sormuştum belki oradan hatırlarsınız beni:hoba1)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Abi selamlar nasılsınız
terimler sözlüğü için vestel international 2018 tv kataloğu var sitesinde belki merak edenler için hazırladığınız başlığın altına koyabilirsiniz
Burada hdr wcg hb dv gibi terimlerin de ne olduğundan bahsedilmiş ayrıca yeni sezon kasa yapıları vs.

birde abi alakasız olacak ama rica etsem regal 43r6080f ile ilgili bilgi verebilir misiniz slim kasa, dvd, panel , anakart vs. (daha öncede dvd li modeller sormuştum belki oradan hatırlarsınız beni:hoba1)

Selamlar değerli kardeşim, Kullanıcı adınızı görünce hatırlamıştım sizi :ok

Verdiğin değerli bilgiden ötürü teşekkür ediyorum bu arada. Mutlaka çok faydalı olacak.

Seçtiğin tv özellikleri ise;

LG IPS panel
MB97 Anakart
DVD yok
Slim ama ultra slim değil

:ok

grezimonk Çevrimdışı

grezimonk 

Süper Üye
21 May 2018
755
CI+ kaç 1.3 mü daha yeni mi? kablo tvde şifrelemede beceriksizlik yapıp suçu modüle yıkmışlardıda...

D Çevrimdışı

demoprazol

Aktif Üye
21 May 2018
71
33
Vestel 65UD8900 (lg ips olanla) karşılaştırmak gerekirse samsung panelli ve 2018 model telefunken daha mı önde sayın Adem Helvacı Ado

Dragonx Çevrimdışı

Dragonx

Yeni Üye
23 Eki 2018
1
38
Merhaba,

Tv'yi pc monitörü olarak kullanacağım. Gerçek yenileme hızı ne kadar? Ve tvde ekstra ekran güzelleştirmelerini kapatan ve bu sayede tepki süresini iyileştiren oyun modu var mıdır ? Yoksa tepki süresi ne kadar ?

A Çevrimdışı

art1907

Yeni Üye
4 Kas 2018
4
36
Adem Helvacı Ado evet hocam 8900 ile karşılaştırırsak hangisi tercih edilmelidir? Bir de kasa olarak Telefunken daha mı ince acaba?

Geri
Üst Alt