By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,026
Hadi diyelim kablosuz sarj ozelligide yok.
bataryasini disarida sarj edip icindeki bilgiyi herturlu alirim.
Yapışık kapak ise ?
Hadi diyelim kablosuz sarj ozelligide yok.
bataryasini disarida sarj edip icindeki bilgiyi herturlu alirim.
Not8'de pil kapaktamı ki bende bilmiyorum da ondan sordumYapışık kapak ise ?
Haaaa,tamammm ,bende pili çıkıp başka telde şarj edilecek sanıyordum ,eeee teknolojiye uzak kalırsam böyle olur
Çay var içersen , tavsiye var istersen.Ben zorluk çıkarttıkça siz çözüm buluyorsunuz. ? bu ne yaw ?
Çay var içersen , tavsiye var istersen.
Pc üzerinden bir ftp server oluşturup android üzerinden ftp client ile çözülebilirdi aslında
Eve Internetim bâğlandiginda sonucu yazarim.B beyzabetül,
Ayarlardan Samsung Cloud giris yap.
komple backup al yedekleme islemini wifi uzerinden yaparsan daha iyi olur (komple yedekleme yapacagin icin mobil verini bitirebilir)
Yedekleme islemi sonrasi istersen o cihaz format atin isterseniz baska cihaz alin.
tum rehber,galeri,uygulama,ayarlarinizi telefonunuza
Samsung Cloud geri cekebilirsiniz
Normal şarj oluyor ama hizli şarj olmuyor?Fikir yürütmek için artık çok gec telefonun usb li şarj girişi bozuk diye yazılmıştı. Şarj bitmiş olmalı
Kablosuz şarj nasil oluyor.hiç denemedimCihazin kablosuz sarj ozelligi mevcut.
Aa,peki telefonu pcye bağladığında erişim oluyormu pcden ,denedinmi,yoksa normal şarj da olmamalı sanki ,çok anlamam ama,Normal şarj oluyor ama hizli şarj olmuyor?
Ama usb görmüyor
Şarjda çabuk tükeniyor
Götürdügum tamirciler camin açilacağindan bahsediyordu.hatta bazilari cam kirilabilir endişesiyle risk almak istemediler.daha dogrusu kirilma ihtimali olduğunu bana söylemişti
Şarj girişi ile usb giriş yeri ayni.telefonu pc ye bağladigimda telefonu görmüyor.ayni şekilde aparatla telefonuma usb flash takiyorum onuda görmüyor.sarj yerinin değişmesi lazimmiş.Aa,peki telefonu pcye bağladığında erişim oluyormu pcden ,denedinmi,yoksa normal şarj da olmamalı sanki ,çok anlamam ama,
Ayrıca farklı kablo ile de denemelisin pcye bağlarken.
Kablosuz şarj nasil oluyor.hiç denemedim
telefonu bu şekilde yedekledikten sonra sıfırladım fakat geri yüklediğimde önceden sildiğim resim ve videolarım geri geldi.galeride bulunan mevcut resim ve videolarım geri gelmedi ?B beyzabetül,
Ayarlardan Samsung Cloud giris yap.
komple backup al yedekleme islemini wifi uzerinden yaparsan daha iyi olur (komple yedekleme yapacagin icin mobil verini bitirebilir)
Yedekleme islemi sonrasi istersen o cihaz format atin isterseniz baska cihaz alin.
tum rehber,galeri,uygulama,ayarlarinizi telefonunuza
Samsung Cloud geri cekebilirsiniz