Tek kumanda Android tx box

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,341
Cihaz bu . Üzerinde sadece hdmi ve güç girişi var. Otg kablosu ile klavye tanıyor mu denenebilir belki fakat elimde yok

1118a347ad8b2ad6994.jpg
Bu cihaz sanırım Skyworth Digital'in HP46BY4 modeli olan Leap-S2 stick cihazı. Şimdi bu üretici ile alakalı pek bir bilgim yok, daha doğrusu bu üretici içe kapalı ve ilgisiz bir üretici bu yüzden deneme yanılma ile birşeyler yapmak gerekiyor.

Öncelikle cihazı kapatalım, adaptör fişide çekili olsun. Kumandadan BT eşleşme moduna basılı tutarak adaptörü fişe takalım ve güç verelim. Bu şekilde kumanda komut verecek mi bi deneyelim.

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
551
40
Bu cihaz sanırım Skyworth Digital'in HP46BY4 modeli olan Leap-S2 stick cihazı. Şimdi bu üretici ile alakalı pek bir bilgim yok, daha doğrusu bu üretici içe kapalı ve ilgisiz bir üretici bu yüzden deneme yanılma ile birşeyler yapmak gerekiyor.

Öncelikle cihazı kapatalım, adaptör fişide çekili olsun. Kumandadan BT eşleşme moduna basılı tutarak adaptörü fişe takalım ve güç verelim. Bu şekilde kumanda komut verecek mi bi deneyelim.
Denedim şu anda maalesef olmadı. Otg kablosu da bulamadım.

Şu şekilde kabloya usb eklesem otg kablo görevi görür mü acaba

71QGa1JegL._AC_SL1500_.jpg

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
551
40
Tv stick düzelttim bu kablo ile ama kullanım amacıma uymadı.
Tv kapanınca usb deki güç kesildiği için cihaz bekleme modunda kalmıyor direk kapanıyor bu iyi bunu istiyordum fakat tv yi yeniden açınca cihaza usbden yeniden güç geldiği için tv stick kendiğinden açılıyor ben açmak istemesem bile. Kullanım amacıma uymuyor. Fire stick ile böyle olmuyordu
Hdmi cec filan ne varsa kapattım işe yaramıyor

Geri
Üst Alt