Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Sevgili İlteriş olay yerinden bildiriyor
C735 ve üstünde 144hz donanımsal hız vs den bahsediyorlar.
C735 ve üstünde 144hz donanımsal hız vs den bahsediyorlar.
Abey bunları en yüksek tondan duyurmaya devam ediyik ama lansmandan da geri kalmıyikValla ben yaşadıklarımdan sonra "TCL'in önünden bile geçmem" desem yeridir
O ayrı bu ayrı zaten. Benden yana olmayan karşımdadır zihniyetim yok malum ama topuğa sıkma hakkımı saklı tutarımAbey bunları en yüksek tondan duyurmaya devam ediyik ama lansmandan da geri kalmıyik
Abi kızına söyle Zedat reyizi çok izlemesin , şimdiden çökmeye başlamışO ayrı bu ayrı zaten. Benden yana olmayan karşımdadır zihniyetim yok malum ama topuğa sıkma hakkımı saklı tutarım
Bu arada uzun ve zorlu araştırma ve uğraşlarım sonucunda benim emektar Toshiba Regza 55SV685D tekrar hayata döndü
Yurtdışından alıp getirdiğim Amazon Fire Stick'i de bağlayınca akıllandı emektar. Bunu gören 9 yaşındaki kızım da "bunu benim odama koyacağız" diyerek yerini belirlemiş oldu. Hevesimi daha alamadan üstüne çöktü televizyonun
Alakası olmaz bizimkinin o gibi tiplerle. Şimdi aklımdan geçeni söyleyeceğim ve sonrasında konu politikleşecek o yüzden susayımAbi kızına söyle Zedat reyizi çok izlemesin , şimdiden çökmeye başlamış
Abi Metallica duydum şaşırdım yalan değil. Gacha Life nedir diye google amcaya sordum o söylediAlakası olmaz bizimkinin o gibi tiplerle. Şimdi aklımdan geçeni söyleyeceğim ve sonrasında konu politikleşecek o yüzden susayım
Benim kızın genel izleme alışkanlığı Gacha Life, Metallica ve Gamazda (Ukraynalı bir pianist) videoları.
E armut dibine düşermişAbi Metallica duydum şaşırdım yalan değil. Gacha Life nedir diye google amcaya sordum o söyledi
Ömrü bahtı güzel olsun
Tohtor bu neeeeee?E armut dibine düşermiş
Gamazdayı tavsiye ederim ama. o da iyidir.
Tohtor bu neeeeee?
Harbiden iyiymiş İlk karşıma çıkan Dire Straits olunca şaşırdım sonra devam ettim ki bu kesinlikle takibe değer bir muhterem
Piano ile Still Loving You nedir kardeşim
Bunları da şiddetle tavsiye ederim