- 23 Kas 2017
- 20,945
Hangi konuda?Dünya iyiye gitmiyor...
Hangi konuda?Dünya iyiye gitmiyor...
20000-30000 ledden bahsediliyor ben bidaha düşüneyimMini LED'leri değiştirirken görürüz seni artık.
Ustam şimdi başlasan emeklilikte biter bence.20000-30000 ledden bahsediliyor ben bidaha düşüneyim
''Abi senin ledleri değiştirmeye başladık, Şu an 886 dayız, sen 2027 de gel tv hzır olur abi''20000-30000 ledden bahsediliyor ben bidaha düşüneyim
Kendi halkına düşman tek ülkeyiz. Evvel zaman bir uzaktan kumanda fabrikasında çalışıyorum. Arızalı üretilen kumandalar eğer plaketinde çatlak onarımı, kırık onarımı yani yoğun işlem görmüş tüm kumandalar iç piyasaya dağılırdı, yurtdisi olan tüm kumandalar işlemsiz ciziksiz olması gerekiyordu(tabi ben iç piyasa yerine ikiye bölüp hurdaya atardım,kimsenin başını yakmadım ) . Bizimkilere bunları ucuza verirler bizimkiler de satıp iade almayız mantığıyla sürer piyasaya.TCL için kötü olmuş. Çekilen ürünler hurdaya gitmeyeceği aşikar revize edilip 3. dünya ülkelerinde pazarlanır
SarKendi halkına düşman tek ülkeyiz. Evvel zaman bir uzaktan kumanda fabrikasında çalışıyorum. Arızalı üretilen kumandalar eğer plaketinde çatlak onarımı, kırık onarımı yani yoğun işlem görmüş tüm kumandalar iç piyasaya dağılırdı, yurtdisi olan tüm kumandalar işlemsiz ciziksiz olması gerekiyordu(tabi ben iç piyasa yerine ikiye bölüp hurdaya atardım,kimsenin başını yakmadım ) . Bizimkilere bunları ucuza verirler bizimkiler de satıp iade almayız mantığıyla sürer piyasaya.
Sar da da çalıştım, set elektroniği sahibi o zamanlar aynı zamanda Vestel yetkili servisinin sahibiydi onun da yanında çalıştım serviste çıraklık yılları ?Sar
Set
Telkom
?
İfşa isterük