Hocam aydınlatma sorunu ürünün tasarımı veya fabrika montajından kaynaklanır ama ölü piksel de maalesef panel dediğimiz "cell" cam parçanın yarı iletkenin arıza vermesiyle ilgili. Taşıma, lojistik gibi sorunlardan da olabilir veya imalat hatasıdır.
Tcl hakkinda bilgi almak isteyen varsa, belki bu konu yardimci olmustur. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Hocam tvyi paketine tekrar koydum bile. Tcl bir daha gormek istemiyorum.Hocam aydınlatma sorunu ürünün tasarımı veya fabrika montajından kaynaklanır ama ölü piksel de maalesef panel dediğimiz "cell" cam parçanın yarı iletkenin arıza vermesiyle ilgili. Taşıma, lojistik gibi sorunlardan da olabilir veya imalat hatasıdır.
Üreticilerin bununla ilgili bir hata oranı olur mesela.
Panel üreticisinin.
Fabrika da ölü piksel vermez, size gelince verebilir.
Aslında ölü pikselin de çeşitleri var.
Kimisi kalıcı, kimisi de şans eseri geçiştirilebiliyor.
Parmakla hafif baskı uygulayın vs desek şimdi panelin komple elinizde kalma ihtimali var.
Stuck pixel onarımı da deneyebilirsiniz isterseniz;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Düzeleceğini zannetmiyorum ama.
Siz en iyisi bunu da iade edin bu TCL modelinden vaz geçin.
İşin ilginci ikinci ürün de arızalı çıktı, TCL Türkiye'de Bilkom ile geliyordu sanırım.
Bu saatten sonra distribütör devreye girip yeni bir tane yollasa keşke ama.
Bence başka marka bakın ya da daha üst TCL modeli bakın.
Bütçenize göre büyük panel yoksa, küçük ama iyi panel bulmaya çalışın.
65 yerine 55'lere bakın.
Samsung QLED alın derim. 15'e kaldıysa tabi.Hocam tvyi paketine tekrar koydum bile. Tcl bir daha gormek istemiyorum.
1.5 ay evde olmayacagim. Suan tv almayi dusunmuyorum. 15bin tl gibi bir butce ayirmistim, firsat olarak gordugum tvlerin fiyati ucmus. Zaten daha internet uzerinden tv almayi da dusunmuyorum amazon haric. Alirsam da dediginiz gibi kucuk ama kaliteli panellere yonelecegim.
Fındık ayı çıktıktan sonra şuan ki fiyatlar hayal olabilir. her geçen gğn azar azar fiyatlar yükseliyor aklında olsunHocam tvyi paketine tekrar koydum bile. Tcl bir daha gormek istemiyorum.
1.5 ay evde olmayacagim. Suan tv almayi dusunmuyorum. 15bin tl gibi bir butce ayirmistim, firsat olarak gordugum tvlerin fiyati ucmus. Zaten daha internet uzerinden tv almayi da dusunmuyorum amazon haric. Alirsam da dediginiz gibi kucuk ama kaliteli panellere yonelecegim.
Samsung 55Q60B 4K Ultra HD 55 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart QLED TelevizyonSamsung QLED alın derim. 15'e kaldıysa tabi.
QLED'in giriş seviyesi diyebiliriz.Samsung 55Q60B 4K Ultra HD 55 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart QLED TelevizyonZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
55inclerde en dusuk fiyatli suan bu. Nasil tvdir bilmiyorum.
65C725 yerine 55C728 nasıl olur acaba?2. Televizyon da iade edildi. Adem Hoca'nın videolari etki olmus, bilkom en azindan iade surecinde yardimci oldu.
Kesinlikle oyle yapacagim.65C725 yerine 55C728 nasıl olur acaba?
Daha üst serilere bakın olmadı.
Küçük ama iyi panel alın derim.