TCL 58P633

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
Vestel Q990+Homatics Box R 4k Plus+Homatics tuner 3'lüsü yapılsa acaba TV yayınlarının görüntü kalitesi TLC TV dekiler gibi olur mu?
Tuner ile yayın alıp işlemek başka bir olay.
Öncelikle hangi tip panel istiyorsunuz o önemli.
VA ile IPS'in birbirinden ayrıldığı yönleri var.

C Çevrimdışı

cemelk

Yeni Üye
21 May 2021
8
39
1ay önce kurulum yapıldı bir sorun yok tu arada bi kendi kendine açılıp kapanması dışında taki bugüne kadar sağ alt tarafta siyah bi nokta çıktı beyazda belli olan bir siyah nokta resime eve geçince atıcam servis talep ettim
aynı zamanda exxtra garanti yaptırmış tım bilkom da ürün değişim için nasıl bir yol izlemem gerekir

IMG_4364.jpg

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

cemelk

Yeni Üye
21 May 2021
8
39
1ay önce kurulum yapıldı bir sorun yok tu arada bi kendi kendine açılıp kapanması dışında taki bugüne kadar sağ alt tarafta siyah bi nokta çıktı beyazda belli olan bir siyah nokta resime eve geçince atıcam servis talep ettim
aynı zamanda exxtra garanti yaptırmış tım bilkom da ürün değişim için nasıl bir yol izlemem gerekir

IMG_4364.jpg
servis az önce geldi panelde toz var dedi değişim ve iade raporu yazıcam dedi aldığınız mağzayla görüşüceksiniz dedi ben tv yi bim uygulamasından aldım extra kasko felan yaptı servis ama ürünü iade etmek yerine değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım yardım cı olursanınız sevinirim bird bbimle nasıl iletişime geçicem herhangi bir mağza yardımcı ola bilirmi

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
servis az önce geldi panelde toz var dedi değişim ve iade raporu yazıcam dedi aldığınız mağzayla görüşüceksiniz dedi ben tv yi bim uygulamasından aldım extra kasko felan yaptı servis ama ürünü iade etmek yerine değiştirmek istiyorum ne yapmalıyım yardım cı olursanınız sevinirim bird bbimle nasıl iletişime geçicem herhangi bir mağza yardımcı ola bilirmi
Değişim sadece dengi olan ürünle olabilir.
O bölgede şu linkteki uygulamayı dener misiniz?

Çıkan kutuya tıklayıp o bölgeye sürükleyin, bir süre çalıştırın.
Bilgisayar bağlayıp yapmanız daha kolay olabilir.

C Çevrimdışı

cemelk

Yeni Üye
21 May 2021
8
39
leke denilen kısım hiç toza benzemiyor bildiğin ölü piksel.
dostum gerçektende toz gibi bi parçaymış sanırım köpük tanesi gibi bişey servis gittikten sonra panelin ortasına hafif hafif darbe yapınca aşağa düştü ekranın altına indi servise tekrar resim attım sorun düzeldi olarak rapor yazıyorum kullanmaya devam edebilirisiniz dedi

V Çevrimdışı

vhkalper

Yeni Üye
19 Haz 2023
19
41
Bugün televizyonu servise teslim ettim. Ekranda gölge şeklinde çizgiler belirdi. Zor da olsa servis sorunu tespit etti. Süreci bekliyorum.
Garanti kapsamında değişim karari cikarsa farkini vererek bir üst model talep edebilir miyim?

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
Bugün televizyonu servise teslim ettim. Ekranda gölge şeklinde çizgiler belirdi. Zor da olsa servis sorunu tespit etti. Süreci bekliyorum.
Garanti kapsamında değişim karari cikarsa farkini vererek bir üst model talep edebilir miyim?
Evet. Servis tcl ile TV nin arıza giderilmezse yeni bir model verirler. Sizle irtibata geçerler zaten. Bence yapıp verirler. Yapamaz ise bunlar konuşulur.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
Servisler panel tamiri/değişimi yoluna gidiyorlar mi?
Tabi ki eğitim mi verilir. Bilmiyorsa. Örneğin Ankara dan vereyim. Panel tamiri yapan servisler vardır. Diğer servisler Ankara'daki aynı tcl servisler yada başka markalar içinde geçerli. Direk ona verir. Firma yetki vermişse o serviste yapabilir. Ama genelde tecrübeli ekipmanı olan servislere yetki verir. Diğerleri tamir için ona verir

V Çevrimdışı

vhkalper

Yeni Üye
19 Haz 2023
19
41
Tabi ki eğitim mi verilir. Bilmiyorsa. Örneğin Ankara dan vereyim. Panel tamiri yapan servisler vardır. Diğer servisler Ankara'daki aynı tcl servisler yada başka markalar içinde geçerli. Direk ona verir. Firma yetki vermişse o serviste yapabilir. Ama genelde tecrübeli ekipmanı olan servislere yetki verir. Diğerleri tamir için ona verir
Anladım, gelen ekip Philips yetkili servisiydi. Bana daha önce philips marka led tv icin panel değişimi yok demişlerdi.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
Anladım, gelen ekip Philips yetkili servisiydi. Bana daha önce philips marka led tv icin panel değişimi yok demişlerdi.
Eski modeldir. Yedek parçası (panelde dahil) merkezlerinde stokta yoktur. Kanunlara göre bizde de öyle. 10 yıl içinde arızalanan modeli tamir etmek zorunda. 2 yıl garantili yani ücretsiz. Sonra ücretli.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,898
Bir ürün tr de yoksa Avrupa fabrikasından istenir. Zaten hepsinin Avrupa'da fabrikaları var. Orada stok herzaman olur

V Çevrimdışı

vhkalper

Yeni Üye
19 Haz 2023
19
41
Bir haftadir tv den haber yok, Bilkom "yerel servise sor" diyor. Yerel servis "bilkom a ne yapacağımızı sorduk cevap bekliyoruz" diyor.

Geri
Üst Alt