TCL 50p633 Ekranda Boydan Beyaz Gölge Çıkması ve F2 Yazısı

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
IMG_20230817_134646.jpg
Panel içi polarizer katmanda iz var her açıdan belli olmaz farklı açılardan belli olur.

C Çevrimdışı

Caner35

Yeni Üye
14 Ara 2021
15
29
Çok dikkatli bakınca yaklaşık 0.5 cm genişliğinde bir çizgi görüyorum. Difüzör ya da reflektör katmanında sorun olmasından kaynaklanabilir. Led bar kaynaklı sıkıntı olabilir diyeceğim ancak bir şerit en azından bunun 3 katı alanda görüntü defektine sebep olur. Ancak TV' yi tek renk Patern görüntülerde açıp, ortam ışığını tamamen ortadan kaldırıp görüntü almanız ve bununla servis kaydı açtırmanız gerekir. Bu problem VA panellerin genel sorunlarının dışında bir durum.
Çok teşekkür ederim servis kaydını açtırdım birde şöyle bi sorunum var Tv'de sağ üst köşe çıtalarında fotoğraflardaki gibi ürünün değişimi yapılır mı sizce yoksa tüketici hakem heyetiyle mi çözülür alalı 1hafta oldu henüz ürünü

IMG-20230817-WA0001.jpg
IMG-20230817-WA0002.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Çok teşekkür ederim servis kaydını açtırdım birde şöyle bi sorunum var Tv'de sağ üst köşe çıtalarında fotoğraflardaki gibi ürünün değişimi yapılır mı sizce yoksa tüketici hakem heyetiyle mi çözülür alalı 1hafta oldu henüz ürünü

IMG-20230817-WA0001.jpg
IMG-20230817-WA0002.jpg
Servis kaydını açtırıp silsile yoluyla ilerlemenizi tavsiye ederim. Eğer firma problemlerinize çözüm üretirse boşuna T.H.H. süreciyle stres yaşamamış olursunuz. Ancak çözümsüzlük noktası söz konusu olursa o zaman diğer yoldan ilerlemek (Bence) daha sağlıklı olur.

Not: Bir tüketici olarak her zaman haklarınız saklıdır. Tavsiye niteliğindeki görüşlerimiz hiçbir zaman kesin yönlendirme ya da haklarınızı kullanmanıza engel teşkil etmemelidir.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

IMG-20230817-WA0001.jpg
IMG-20230817-WA0002.jpg
Servisin yakından görüp neye karar vereceğine bağlı fotoda pek belli değil dışarıdan darbe sonucu ile oluşan bir durum ise ücret talep ederler.

C Çevrimdışı

Caner35

Yeni Üye
14 Ara 2021
15
29
Servisin yakından görüp neye karar vereceğine bağlı fotoda pek belli değil dışarıdan darbe sonucu ile oluşan bir durum ise ücret talep ederler.
Servis kaydını açtırıp silsile yoluyla ilerlemenizi tavsiye ederim. Eğer firma problemlerinize çözüm üretirse boşuna T.H.H. süreciyle stres yaşamamış olursunuz. Ancak çözümsüzlük noktası söz konusu olursa o zaman diğer yoldan ilerlemek (Bence) daha sağlıklı olur.

Not: Bir tüketici olarak her zaman haklarınız saklıdır. Tavsiye niteliğindeki görüşlerimiz hiçbir zaman kesin yönlendirme ya da haklarınızı kullanmanıza engel teşkil etmemelidir.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız için servis kaydı oluşturdum bakalım süreç nasıl ilerlicek.Herhangi dışardan darbe oluşmadı kutudan çıktığı halde böyleydi hemen o an çektiğim fotoğraflardı zaten

C Çevrimdışı

Caner35

Yeni Üye
14 Ara 2021
15
29
TCL TV de ne açarsam açayım ekranda bu hata kodu var nedir bunun anlamı acaba ?

IMG_20230906_111004.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
TCL TV de ne açarsam açayım ekranda bu hata kodu var nedir bunun anlamı acaba ?

IMG_20230906_111004.jpg
Mesajınızı daha önce açtığınız konu ile birleştirdik. Servis süreci nasıl ilerledi, o konuda durum nedir? Bilgi paylaşabilirseniz daha bütünlüklü takip edebiliriz.

Bir de TV kapalı iken ekranın aynı bölgesine bakın. Aynı yazıyı görebiliyor musunuz? Ya da kanal değiştirmede, uygulama değiştirmede yazı gidip geliyor mu?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt