- 23 Kas 2017
- 21,011
Kumandanın piller yetersizse ondan da olabilir. Yeni pil takın derim.
ip tv de kare kare nasıl anlamadım ama normal tv de sorun yoksa, netflix yotubede de sorun yoksa, ıp tv uygulamasıyla ilgilidir. sizin tv orjinalinde 50 hz olabilir bu değer yazılımla fake raferash değeri olarak 1500e çıkarArkadaşlar bi soru daha sorayım. Cahilliğime verin. Android tv'lerde yenileme hızı ayarı yok di mi? 50 veya 60 hz olarak seçim yapabiliyor muyuz? Iptv izlerken görüntü kare kare oluyor. 50 hz seçebilme şansım olsa çözülecek sorun. F fikoloji lemon
Wifi sorunu çözüldü.ip tv de kare kare nasıl anlamadım ama normal tv de sorun yoksa, netflix yotubede de sorun yoksa, ıp tv uygulamasıyla ilgilidir. sizin tv orjinalinde 50 hz olabilir bu değer yazılımla fake raferash değeri olarak 1500e çıkar
sizin wifi sorunu çözüldü mü
kendiniz söylemişsiniz, tvnin kendi işlemcisinin uygulamayı çalıştırıp ekrana görüntü vermeye nefesi yetmiyor başka yerden hazır gelen görüntüyü vermede sorun yok. hocam siz bu tvye ne kadar vermiştiniz? ve nerden aldınız merak ettimWifi sorunu çözüldü.
Iptv'de maç izlerken kare atlıyor sanki hareket esnasında. Aynı zamanda amazon firestick var bende. Tv'ye onu takip aynı uygulama ile ondan açtığımda sorun yok.
Hocam hem işlemci hem de ram olarak vestel'in övülen tvlerinden daha yüksek.kendiniz söylemişsiniz, tvnin kendi işlemcisinin uygulamayı çalıştırıp ekrana görüntü vermeye nefesi yetmiyor başka yerden hazır gelen görüntüyü vermede sorun yok. hocam siz bu tvye ne kadar vermiştiniz? ve nerden aldınız merak ettim
Bence Rakamlara değil de kullanıcı deneyimine baksak daha iyi olur.Hocam hem işlemci hem de ram olarak vestel'in övülen tvlerinden daha yüksek.
Hz ayarı o şekilde olmaz. HDMI girişleri için bağladığınız cihazın menüsünden yaparsınız onu ancak. TV zaten panel ne ise onu çalıştırır uydu modunda vs.Arkadaşlar bi soru daha sorayım. Cahilliğime verin. Android tv'lerde yenileme hızı ayarı yok di mi? 50 veya 60 hz olarak seçim yapabiliyor muyuz? Iptv izlerken görüntü kare kare oluyor. 50 hz seçebilme şansım olsa çözülecek sorun. F fikoloji lemon
Çok teşekkürler cevabınız için. Kullandığım uygulamanın playerını değiştirdim ve sorun çözüldü. Farklı playerlar denemiştim ama olmamıştı sonunda buldum galiba doğru playerı. Tv'nin nefesi bitmemiş yani ?Hz ayarı o şekilde olmaz. HDMI girişleri için bağladığınız cihazın menüsünden yaparsınız onu ancak. TV zaten panel ne ise onu çalıştırır uydu modunda vs.
Karelenme bitrate veya ivmelendirme nedeniyledir. Farklı yazılım veya hızlandırıcı denemelisiniz.
Programın adı neydi acaba ,apk olarak yaniÇok teşekkürler cevabınız için. Kullandığım uygulamanın playerını değiştirdim ve sorun çözüldü. Farklı playerlar denemiştim ama olmamıştı sonunda buldum galiba doğru playerı. Tv'nin nefesi bitmemiş yani ?
Xciptv ve xtream player ile denedim sorun oldu. En sonunda iptv extreme uygulamasını kurup player ayarlarından "otomatik yenileme hızı ayarlama" diye bi seçenek var, onu aktif ettim. Yağ gibi akıyor şu anda görüntü ?Programın adı neydi acaba ,apk olarak yani
diger va panellerden farki nasil acaba, izleme acisi daha genis olan amva ya denk gelir mi ? forumda tcl 43p615 ayri konu inceleme seklinde olmadigi icin detayli goremedim de , geci tcl de malum 2yil bilkom garanti ve servis sorunlari olabiliyor c728modelindeki orneklerinden gordgumuz gibiİnnolux VA sanırım.