Her anlamda, Destek olan herkes sağ olsun, var olsungaranti olması için kaç desi ise yazıcıdan çıktı alın kutu üzerine yapıştırın örnek 5 DESİ ben öyle yapıyorum dileyen arkadaşlara gittigidiyor üzerinden
Patlangıç Ölüdeniz Caddesi No:21/A Fethiye Muğla
Pixel Teknoloji Adem Helvacı hocama yapılacak gönderiler için indirimli kargo kodu sağlayabilirim gittigidiyor anlaşması ile gönderim yaparsınız ?
Tamamen aynı düşüncedeyim... Bu işler maalesef tek elden, olması lazım geldiği gibi yapılamıyor.Merhabalar twitterdan konuyu anladığım kadarı ile hempa çocuk derneği okula bir sürü bir süüürüü kitap gönderecek
Onlar bu kadar çok kitap gönderecekken bizlerin de aynı okula kitap göndermemiz bana çok da makul gelmedi eğer yanlış anlamadı isem konuyu?
Doğru anladı isem de bizlerin ön ayak olacağı ihtiyacı olan farklı bir okula mı göndersek?
Kargolar yolda kitapları gönderemedim zaten arkadaşların da dediği gibi kitap ihtiyacı ikinci plana düşmüş olabilir. Ama kıyafet ihtiyaçları her zaman vardır diye düşünüyorum. Temiz ve yeni kıyafetler ve 4 kutu kadar gofret koliledim kargo ücreti Adem abi sana yansıdı o yüzden biseler daha gönderecektim ama suanlik yeterlidir diye düşündüm astarı yüzünden pahalı oluyor çünkü .Bu gün ustamızın kargosu da elimize ulaştı sevgili Egemen. Az önce onun mesajını attım konuya