Tavsiye...

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,470
33
Evet hocam benim hatam başıma geleni basında anlatmak oldu haklisin ama atarlandigim yok sürekli takip ettiğin bir site çoğu alacağım şeyi burdaki arkadaşların tavsiyesiyle karar veriyorum sadece devlet sırrımı bu televizyonu tamirine bakalım olmazsa ozaman tevsiye veririz temelinde bi alemi yok tamirle alakalı bi yazı paylaşsam tabiki bu şekilde cvp yazdırılabilir ama iki adet televizyon sormuşum sizce hangisi diye ama herkes tamirine odaklanmış bizlere yardımcı olmaya çalışanlara tabiki saygımız sonsuz tabiki kimseye saygısızlık yapma derdinde değilim sadece tavsiye istedim tamir ile alakalı bi konu açmadimki üstüne bide kimseye atarlanmayin diye bi msj geliyo her verdiğim cvp sadece tavsiye icin yardımcı olabilirmisiniz diyorum 6 tane tamirci bu televizyon randıman vermez demiş gerek yok o yüzden tamirine ki sadece tavsiye diye actim zati konuyu söylediklerimi yanlış anlamaya gerek yokki
Neyse sakin??

Konuya gelelim o zaman nacizane görüşüm olarak;

sunny , destek kötü, görüntü ve ses olarak tatmin eder mi modeli gözle görmek lazım, android olması güzel ancak sunny gibi üreticiler lisans almadıkları için anlamı kalmayabilir.

vestel ise destek , garanti sonrası yedek parça, hizmet kalitesi belli, görüntü ve ses olarak tatmin edecektir sizi .

İmkan varsa iki modeli de gözle görmeniz inceleyin derim.?

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,470
33
YouTube da birkaç büyük ekran sunny tv videosu izledim ,videodan bile farkedelir derecede panel de ışık sızmaları, beyaz ekranda köşelerde kararmalar, ghosting gördüm.Aman dikkat diyeyim almadan önce epey araştırın.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Peki tavsiye istiyorsanız ona göre yazalım ama siz eski tv sorununu anlatınca ve kulaklık çıkışı yok deyince ilgimizi çekti doğal olarak, burası bir forum, tavsiye ile ilgili onlarca tavsiye verilebilir ama ben size söyleyeyim Sunny unutun, istediğiniz ebatta Vestel, Hi Level, Regal gibi markalarla ilgili bir arama yaparak fikir sahibi olabilirsiniz U9500 den daha iyi modeller de bulunabilir

S Çevrimdışı

Serkankaradağ

Yeni Üye
25 May 2020
9
41
Neyse sakin??

Konuya gelelim o zaman nacizane görüşüm olarak;

sunny , destek kötü, görüntü ve ses olarak tatmin eder mi modeli gözle görmek lazım, android olması güzel ancak sunny gibi üreticiler lisans almadıkları için anlamı kalmayabilir.

vestel ise destek , garanti sonrası yedek parça, hizmet kalitesi belli, görüntü ve ses olarak tatmin edecektir sizi .

İmkan varsa iki modeli de gözle görmeniz inceleyin derim.?
Allah razı olsun hocam sunny'den uzak duracaz yani çok teşekkür ederim...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki tavsiye istiyorsanız ona göre yazalım ama siz eski tv sorununu anlatınca ve kulaklık çıkışı yok deyince ilgimizi çekti doğal olarak, burası bir forum, tavsiye ile ilgili onlarca tavsiye verilebilir ama ben size söyleyeyim Sunny unutun, istediğiniz ebatta Vestel, Hi Level, Regal gibi markalarla ilgili bir arama yaparak fikir sahibi olabilirsiniz U9500 den daha iyi modeller de bulunabilir
Hocam yazdıklarımı yanlış anlamayın inanın okadar fiyat çıkarınca tamirciler televizyonu çöpe attım işin içinden çıkamadığım icin televizyon almam lazım çocukların dersi baya geri kaldı istemiyerek yanlış laflar sarfettiysek affola ama verdiğin markalara odaklanacam çok teşekkür ederim...

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,470
33

Hocam yazdıklarımı yanlış anlamayın inanın okadar fiyat çıkarınca tamirciler televizyonu çöpe attım işin içinden çıkamadığım icin televizyon almam lazım çocukların dersi baya geri kaldı istemiyerek yanlış laflar sarfettiysek affola ama verdiğin markalara odaklanacam çok teşekkür ederim...
valla kafanı bulandırmak istememde bütçeyi zorlarsan samsung al derim.Üzülerek söylüyorum ki ölü piksel, ışık sızması gibi durumların halen vestelde de görülmesi üzücü.

İlla çocuklar için alacaksan küçük ekran sunny awox al seg al geçsin derim.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47

Estağfurullah ben de yanlış anladım sanırım tam bütçe verirseniz daha kolay olur

S Çevrimdışı

Serkankaradağ

Yeni Üye
25 May 2020
9
41
Toshiba 49V6863DAT
Regal 58RH0LU
Regal 58R7540U
Regal 55R7540UA
Vestel 55U9500
Bunlardan herhangi biri olabilir, inceleyin hoşunuza gideni alın, hepsiyle ilgili forumda fazlasıyla muhabbet döndü, sağ üstten arama tuşundan arayabilirsin.
Çok sağol kardeşim yarın ilk isim bunlara bakmak olacak allah razı olsun hayırlı akşamlar...

Geri
Üst Alt