meebbe
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,470
- 33
Neyse sakin??Evet hocam benim hatam başıma geleni basında anlatmak oldu haklisin ama atarlandigim yok sürekli takip ettiğin bir site çoğu alacağım şeyi burdaki arkadaşların tavsiyesiyle karar veriyorum sadece devlet sırrımı bu televizyonu tamirine bakalım olmazsa ozaman tevsiye veririz temelinde bi alemi yok tamirle alakalı bi yazı paylaşsam tabiki bu şekilde cvp yazdırılabilir ama iki adet televizyon sormuşum sizce hangisi diye ama herkes tamirine odaklanmış bizlere yardımcı olmaya çalışanlara tabiki saygımız sonsuz tabiki kimseye saygısızlık yapma derdinde değilim sadece tavsiye istedim tamir ile alakalı bi konu açmadimki üstüne bide kimseye atarlanmayin diye bi msj geliyo her verdiğim cvp sadece tavsiye icin yardımcı olabilirmisiniz diyorum 6 tane tamirci bu televizyon randıman vermez demiş gerek yok o yüzden tamirine ki sadece tavsiye diye actim zati konuyu söylediklerimi yanlış anlamaya gerek yokki
Konuya gelelim o zaman nacizane görüşüm olarak;
sunny , destek kötü, görüntü ve ses olarak tatmin eder mi modeli gözle görmek lazım, android olması güzel ancak sunny gibi üreticiler lisans almadıkları için anlamı kalmayabilir.
vestel ise destek , garanti sonrası yedek parça, hizmet kalitesi belli, görüntü ve ses olarak tatmin edecektir sizi .
İmkan varsa iki modeli de gözle görmeniz inceleyin derim.?