Tavsiye...

S Çevrimdışı

Serkankaradağ

Yeni Üye
25 May 2020
9
41
Öncelikle merabalar bu şekilde bizleri bilgilendirerek fikirlerimize yardımcı olduğunuz icin tesekkur ederim sahsim adına vestel bi televizyonum var 42 inc cani sağ olsun ufak oğlum vura vura televizyonun sesini kesti 6 saniyede bir 2 saniye sesi kesip tekrar veriyor çok araştırdım ama kimin kapısını çaldıysak 900 kusur tl fiyat çıkardılar bende mecburen bukadar ücret verene kadar yeni bir televizyon alma karina vardım
1.Sunny SN55UIL402 140 Cm Android Smart 4K Ultra Hd Dahili Uydu Alıcılı Led Tv + Sunny Tv Askı Aparatı SN0TVAPR46 Hediye - 3 Yıl (2+1) Üretici Garantili fiyati-3399 tl
2.Vestel 58U9500 146 Cm 4K Ultra HD Smart Dahili Uydu Alıcılı Led Tv - 3 Yıl Üretici Garantili fiyati-3660 tl
Bu iki ürün arasında seçim yapamadım yardımcı olabilirmisin fikirlerinize ihtiyacım var teşekkür ediyorum simdiden...

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Probleminiz sadece ses ise bundan dolayı yeni televizyon alınmaz ki. Vura vura ne yapmış olabilir diye düşünüyorum. Anakartin ses tarafına zarar vermis olamaz sanirim. Televizyon duvara asılı değilse arkasına vura vura belki. Hoparlöre de sanmıyorum.

Ben sizin yerinizde olsaydım. En kotu bir PC hoperloru alıp kulaklık çıkışına bağlar öyle devam ederdim. 900TL saçmalık!!

S Çevrimdışı

Serkankaradağ

Yeni Üye
25 May 2020
9
41
Televizyonda kulaklik çıkışı filan yok sadece kendi hoparlörü var iki adet onlarida degistirdim ama ses kesmeye devam ediyo kime goturduysek anakart değişecek dedi serviste dahil 900 tl assa ağzını acan olmadi o yüzden mantığa yatmiyo bi televizyonun tamirine bu fiyatı vermek...

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
Televizyonda kulaklik çıkışı filan yok sadece kendi hoparlörü var iki adet onlarida degistirdim ama ses kesmeye devam ediyo kime goturduysek anakart değişecek dedi serviste dahil 900 tl assa ağzını acan olmadi o yüzden mantığa yatmiyo bi televizyonun tamirine bu fiyatı vermek...

Modelini cidden merak ettim. 10 yaşındaki Vestel'in bile yan tarafında kulaklık çıkışı var. Spdif bile var.

S Çevrimdışı

Serkankaradağ

Yeni Üye
25 May 2020
9
41
Arkadaşlar vestel servisinin kendisi bile anakartın değişmesi lazım oda fiyatı budur diye bilgilendirdi sadece başımda geçeni anlatmak ve su arasında seçim yapamadığım televizyonlardan hangisini almam gerektiği hakkında bilgi istedim ama herkes bişey yaziyo modelini yazsam nolacak ucretsiz tamirinimi yapacaksın bana 9 yıldan fazla oldu televizyonu alalı tamirine sana 300 tl yaparız diye birisi bile çıksa eski bi televizyona bukadar para bile fazla yarın başka biyerden muhakkak bi sorun daha çıkacak iki televizyon arasında fikrini sunup yardımcı olmayacaksanız lütfen yorum yapmayın ankarada tam vestelin kendi servisi dahil 900 kusur tl fiyat çıkardı ses entegresi sağlam dendi ama sesi neyin kestiğiyle alakalı bi fikir sunamadılar o yüzden anakart değişmesi lazım diye diretiyolar sordugun iki televizyondan şunu alsan daha mantıklı diye yardımcı olsanız daha makbule geçerdi yenede teşekkür ediyorum iyi aksamlar

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Arkadaşlar vestel servisinin kendisi bile anakartın değişmesi lazım oda fiyatı budur diye bilgilendirdi sadece başımda geçeni anlatmak ve su arasında seçim yapamadığım televizyonlardan hangisini almam gerektiği hakkında bilgi istedim ama herkes bişey yaziyo modelini yazsam nolacak ucretsiz tamirinimi yapacaksın bana 9 yıldan fazla oldu televizyonu alalı tamirine sana 300 tl yaparız diye birisi bile çıksa eski bi televizyona bukadar para bile fazla yarın başka biyerden muhakkak bi sorun daha çıkacak iki televizyon arasında fikrini sunup yardımcı olmayacaksanız lütfen yorum yapmayın ankarada tam vestelin kendi servisi dahil 900 kusur tl fiyat çıkardı ses entegresi sağlam dendi ama sesi neyin kestiğiyle alakalı bi fikir sunamadılar o yüzden anakart değişmesi lazım diye diretiyolar sordugun iki televizyondan şunu alsan daha mantıklı diye yardımcı olsanız daha makbule geçerdi yenede teşekkür ediyorum iyi aksamlar
tv tavsiyesini altaki konudan alabilirsiniz.

S Çevrimdışı

Serkankaradağ

Yeni Üye
25 May 2020
9
41
tv tavsiyesini altaki konudan alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hocam

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Tv modeli devlet sırrı galiba, arkadaşlar size yüksek masrafa girmeden nasıl yardımcı olabiliriz diye uğraşıyor ama siz buna bile atarlanıyorsunuz ki bu konuya da yazan çok iyi Vestel servisi arkadaşlarımız var çözüm önerebilecek

S Çevrimdışı

Serkankaradağ

Yeni Üye
25 May 2020
9
41
Güzel kardeşim atarlanan filan yok gayet makul cevap yazdım sadece fikir istedim tamirle alakalı yardım istemedim ki iki televizyon arasında seçim yapabilmek icin yardim istedim tamir konusunda 5 tane tamirci birde vestelin kendi servisine gittim zaten çözüme ulaşmadı burda konu nerdeyse 10 yıllık bi televizyonu ayağa dikmek değil yene söylüyorum diyelim yaptırdık nekadar randımanlı bi televizyon olabilirki direk televizyon alacam ama bilgi sahibi değilim su virüs sorunu yüzünden malum okullar kapali oldugu icin çocuklar ders dinleyemiyo televizyondan beni üzmeyecek bi televizyon arayışı içindeyim zati konuyu tavsiye diye açtım nasıl atarlanmaya bağladın şaşkınlık verici ve televizyonla alakalı yorum yapmayacaksanız lutfen yorum yapmayın demenin neresi atarlanma argo bi cümlemi kullandım farkında olmadan ben sadece tavsiye istedim ama direkt önce bu televizyonun tamirine bakalım da çözüm bulunmazsa ozaman tavsiyede bulunuruz diyen bile var sözün kısası tamirle alakalı yardım istemedim sizler bu işin içindesiniz diye yeni alabileceğim bi televizyon hakkında tavsiye istedim ama konu nerden nereye geldi konunun basında yazdıklarıma bakarsan yorum yapanlara ataflanma derdinde değilim neyse belliki yanlış yerde tavsiye aramışım ilginiz icin tekrar teşekkür ediyorum hayırlı bayramlar hayırlı akşamlar...

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,470
33
Güzel kardeşim atarlanan filan yok gayet makul cevap yazdım sadece fikir istedim tamirle alakalı yardım istemedim ki iki televizyon arasında seçim yapabilmek icin yardim istedim tamir konusunda 5 tane tamirci birde vestelin kendi servisine gittim zaten çözüme ulaşmadı burda konu nerdeyse 10 yıllık bi televizyonu ayağa dikmek değil yene söylüyorum diyelim yaptırdık nekadar randımanlı bi televizyon olabilirki direk televizyon alacam ama bilgi sahibi değilim su virüs sorunu yüzünden malum okullar kapali oldugu icin çocuklar ders dinleyemiyo televizyondan beni üzmeyecek bi televizyon arayışı içindeyim zati konuyu tavsiye diye açtım nasıl atarlanmaya bağladın şaşkınlık verici ve televizyonla alakalı yorum yapmayacaksanız lutfen yorum yapmayın demenin neresi atarlanma argo bi cümlemi kullandım farkında olmadan ben sadece tavsiye istedim ama direkt önce bu televizyonun tamirine bakalım da çözüm bulunmazsa ozaman tavsiyede bulunuruz diyen bile var sözün kısası tamirle alakalı yardım istemedim sizler bu işin içindesiniz diye yeni alabileceğim bi televizyon hakkında tavsiye istedim ama konu nerden nereye geldi konunun basında yazdıklarıma bakarsan yorum yapanlara ataflanma derdinde değilim neyse belliki yanlış yerde tavsiye aramışım ilginiz icin tekrar teşekkür ediyorum hayırlı bayramlar hayırlı akşamlar...
iyide arkadaşlar yardımcı olmak istiyor , yeni tv bile alsanız belki düzelir mutfakta başka yerde kullanırsınız.Bunda kızacak birşey göremedim ,biraz nazik dil kullansanız zaten arkadaşlar tamam sen bilirsin derler.O zaman en baştan sorundan hiç bahsetmeyecektiniz iki model arasından hangini alayım yazacaktımız.Fikri olan yazıyor işte , fikirlete uyup uymamak size kalmış ancak saygı çerçevesinde karşı çıkmamanız gerek diyorum.Aynen şu şekilde "arkadaşlar ilginize teşekkürler ancak tv nin tamiri ile birçok kişiye danıştım ,hepsi yüksek masraf çıkardılar bu yüzden yeni tv almak istiyorum,tekrar teşekkür ederim yazıp konuyu kapatabilirsiniz.Önce nazik üslüp lütfen.?

S Çevrimdışı

Serkankaradağ

Yeni Üye
25 May 2020
9
41
iyide arkadaşlar yardımcı olmak istiyor , yeni tv bile alsanız belki düzelir mutfakta başka yerde kullanırsınız.Bunda kızacak birşey göremedim ,biraz nazik dil kullansanız zaten arkadaşlar tamam sen bilirsin derler.O zaman en baştan sorundan hiç bahsetmeyecektiniz iki model arasından hangini alayım yazacaktımız.Fikri olan yazıyor işte , fikirlete uyup uymamak size kalmış ancak saygı çerçevesinde karşı çıkmamanız gerek diyorum.Aynen şu şekilde "arkadaşlar ilginize teşekkürler ancak tv nin tamiri ile birçok kişiye danıştım ,hepsi yüksek masraf çıkardılar bu yüzden yeni tv almak istiyorum,tekrar teşekkür ederim yazıp konuyu kapatabilirsiniz.Önce nazik üslüp lütfen.?
Evet hocam benim hatam başıma geleni basında anlatmak oldu haklisin ama atarlandigim yok sürekli takip ettiğin bir site çoğu alacağım şeyi burdaki arkadaşların tavsiyesiyle karar veriyorum sadece devlet sırrımı bu televizyonu tamirine bakalım olmazsa ozaman tevsiye veririz temelinde bi alemi yok tamirle alakalı bi yazı paylaşsam tabiki bu şekilde cvp yazdırılabilir ama iki adet televizyon sormuşum sizce hangisi diye ama herkes tamirine odaklanmış bizlere yardımcı olmaya çalışanlara tabiki saygımız sonsuz tabiki kimseye saygısızlık yapma derdinde değilim sadece tavsiye istedim tamir ile alakalı bi konu açmadimki üstüne bide kimseye atarlanmayin diye bi msj geliyo her verdiğim cvp sadece tavsiye icin yardımcı olabilirmisiniz diyorum 6 tane tamirci bu televizyon randıman vermez demiş gerek yok o yüzden tamirine ki sadece tavsiye diye actim zati konuyu söylediklerimi yanlış anlamaya gerek yokki

Geri
Üst Alt